Ducii de Cambridge au vizitat o şcoală în Jamaica, ocazie cu care Kate Middleton a ţinut primul său discurs din acest turneu regal

24 martie, 2022
1 profimedia 0672773351 jpg jpeg

Cum au fost primiţi Prinţul William şi Kate Middleton în Jamaica? Kate şi William se află în ziua a cincea a tuneului regal pe care îl efectuează cu ocazia Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a.

Ducii de Cambridge au vizitat o şcoală din Jamaica, unde au stat de vorbă cu copiii, iar Kate Middleton i-a cucerit pe cei mici, ca de fiecare dată, cu stilul său cald şi jovial. Nu demult, când a vizitat o grădiniţă daneză, a tăiat lemne. Ducesa vrea să înţeleagă cât mai multe despre localnici în vizitele sale.

Cuplul regal a mers la Shortwood Teacher's College din Kingston, unde s-au familiarizat cu obiceiurile locale, cu metodele de predare şi cu stilul de viaţă jamaican. Aici, pentru prima dată în acest turneu regal, Kate Middleton a ţinut un discurs. Ducesa a menţionat: ”Cred cu tărie că ne aflăm în faţa uneia dintre cele mai mari schimbări de mentalitate, ocazie cu care putem influenţa în bine generaţiile viitoare.”

În această vizită în exotica Jamaica, ducesa a avut grijă să îşi canalizeze toată atenţia pe misiunea sa principală, aceea de a promova şi încuraja educaţia şi rezultatele academice cât mai timpurii. ”Este minunat să aud ce idei aveţi aici şi cât entuziasm. Predaţi lecţii şi speranţe, sunteţi un far călăuzitor în viaţa acestor tineri”, i-a felicitat pe profesori mama strănepoţilor regali George, Charlotte şi Louis.

Dr. Claudette Barrett-March, directorul colegiului, a declarat People: ”Am fost fericiţi să vorbim despre ce facem aici, despre realizările noastre, profesorii noştri sunt foarte bine pregătiţi. Avem foşti elevi care predau la ora actuală în Marea Britanie.”

Superba ducesă a fost, şi de data aceasta, o apariţie spectaculoasă. S-a îmbrăcat cu un costum şic alb, format din pantaloni şi sacou, pantofi albi, cămaşă şi poşetă portocalii. Kate Middleton a apreciat enorm şcoala fondată în 1885: ”Evident, Shortwood este o instituţie specială, cu o istorie încărcată. Se ocupă de educaţia copiilor jamaicani de peste 100 de ani”, a subliniat ducesa.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg
Printesa Alexia, debut la Ziua Printilor   casa regala (3) jpg
Regina Elisabeta a II a  GettyImages jpg
Kate Middleton, 19 septembrie 2023, Getty (4) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe ai Spaniei, Profimedia (1) jpg
Prințesa Beatrice Sienna profimedia 0773565104 jpg
Meghan Markle, Prințul Harry la Invictus Games  foto   Getty jpg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Regina Rania la New York cu Jill Biden si Regina Mathilde   Instagram (1) jpg
Charles, William și Harry jpg
Thomas Markle, tatal lui Meghan Markle jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia jpg
Prințul William, prima zi din vizita la New York, Profimedia (2) jpg
profimedia 0806116354 jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (6) jpg
Regina Sonja, Regina Silvia, Regina Margrethe a II a a Danemarcei, Regele Harald, Printul Frederik, Printul Daniel, Printesa Victoria, Printesa Mary la Jubileul de Aur al Regelui Carl Gustaf al Suediei   Casa Regala (19) jpg
Prințul Albert, Profimedia jpg