Ducii de Cambridge, gazdele unei recepții de dinaintea plecării în India

Se anunță un an extrem de ocupat pentru Ducii de Cambridge. În doar câteva zile, Prințul William și Ducesa de Cambridge vor pleca într-o călătorie oficială în India și-n Bhutan.

Kate Middleton, Printul wILLIAM GettyImages-519439946
Au ținut o recepție înaintea plecării în India

Și pentru că este vorba de o perioadă destul de îndelungată în care cei doi vor fi plecați, s-a impus ca Ducii de Cambridge să găzduiască o ultimă recepție oficială la Kesington Palace.

Daily Telegraph warren allott for the Telegraph Commission Mcc0069216 06/04/2016 The Duke and Duchess of Cambridge attending a reception at Kensington Palace on the 6th April 2016. ahead of their tour to India and Bhutan
A strălucit într-o rochie semnată de designerul indian Saloni

Desigur, toate privirile au fost ațintite asupra lui Kate Middleton, care a purtat la acest eveniment o rochie superbă, blue navy, semnată de designerul indian Saloni.

LONDON, ENGLAND - APRIL 6: Catherine, Duchess of Cambridge smiles as she attends a reception ahead of their tour of India and Bhutan at Kensington Palace on April 6, 2016 in London, England. (Photo by Warren Allott - WPA Pool/Getty Images)
A acaparat privirile tuturor

”Mary Illusion Dot Dress”, așa cum se numește rochia pe care a purtat-o Kate, face parte din colecția de anul acesta a designerului indian și costă în jur de 500 de lire. Este a doua oară când Kate poartă o rochie semnată de acest designer, prima oară fiind la premiile anuale Fostering Excellence, când a optat pentru o rochie albastru cobalt.

Kate Middleton GettyImages-519440014
Kate, o gazdă plăcută

Vorbăreață și foarte plăcută, așa cum o știm, Kate și-a întâmpinat toți invitații cu zâmbetul pe buze. Alături i-a stat, bineînțeles, Prințul William, care, de asemenea, a făcut o apariție elegantă. Prințul a purtat un costum navy, la care a potrivit o cravată de culoare albastru deschis.

LONDON, ENGLAND - APRIL 6: Prince William, Duke of Cambridge (CL) and Catherine, Duchess of Cambridge (CR) attend a reception ahead of their tour of India and Bhutan at Kensington Palace on April 6, 2016 in London, England. (Photo by Warren Allott - WPA Pool/Getty Images)

La recepția aceasta au participat afaceriști din India, dar și din Bhutan, dar și studenți din cele două țări, care studiază ori lucrează în Anglia.

foto: Getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA