Ducii de Cambridge și copiii lor au aterizat în Berlin. Vezi ținutele lor asortate!

Cel mai popular cuplu regal din lume a fost, din nou, în centrul atenției în Polonia, de data aceasta la plecarea din această țară, când ducii au apărut de mână cei doi copii ai lor, pe aeroportul din Varșovia.

Kate, William și copiii George și Charlotte s-au îmbarcat, așadar, în avionul care îi poartă, azi, în Germania, cea de-a doua țară vizitată în turneul lor regal din Europa.

La sosirea în Berlin
Charlotte și mersul ei în vârful picioarelor
Mama și fiica, primite cu flori

Purtând cu toții ținute asortate, în diferite nuanțe de albastru, cei patru au fost conduși de oficiali polonezi spre avionul lor privat, însă George (4) și Charlotte (2) au dat semne de nerăbdare, ambii copii trâgănd părinții de mână pentru a urca mai repede în avion.

Kate a arătat elegantă ca de obicei în ținuta ei alcătuită dintr-o haină purtată peste o rochie din dantelă, în aceeași nuanță, creații ale casei Catherine Walker, în timp ce Prințesa Charlotte a fost îmbrăcată într-o rochiță cu imprimeu bleu, ca să se asorteze cu mama și fratele ei.

Simpatica prințesă i-a cucerit pe toți când a mers pe covorul roșu în vârful picioarelor, ținută de mână de ducesă, în timp ce George, timid și nerăbdător ca de obicei, a stat aproape de tatăl lui.

George, adormit și plictisit, la aeroport
Charlotte, în brațele mamei sale
Charlotte a primit și ea un buchețel de flori

Drumul spre aeroportul din Berlin a fost foarte scurt, iar Ducii de Cambridge și copiii lor au aterizat, deja, în orașul german, acolo unde au coborât din avion în aceleași ținute albastre, purtate la plecarea din Polonia.

De datat aceasta, George a părut mai somnoros decât la plecarea din Varșovia, în timp ce cumințica Charlotte a fost fericită să primească de la oficialii nemți un buchet de flori în miniatură.

La Berlin, William și Kate se vor întâlni cu cancelarul Angela Merkel, apoi vor vizita Poarta Brandenburg, acolo unde îi vor saluta și pe berlinezii veniți să îi vadă. Urmează, așadar, alte zile pline pentru duci și adorabilii lor copii.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA