Ducii de Cambridge și Prințul Harry, primele regalități în London Eye

London Eye  unul dintre cele mai populare obiective turistice din Londra. Cu toate acestea, pentru regalitățile britanice a fost o premieră să se plimbe cu roata gigant din Londra, aflată pe malul sudic al râului Tamisa.

Kate Middleton GettyImages-613742926
Pentru prima oară în London Eye

După cum era de așteptat, experiența a fost una extrem de plăcută pentru Ducii de Cambridge și pentru prințul Harry, care nu și-au putut contenti zâmbetul atunci când roata a început să se miște. Și, desigur, prezența lor în London Eye a strâns o mulțime de oameni, fericiți să-i vadă pe membri Casei Regale Britanice atât de aproape.

Evenimentul inedit a fost organizat cu ocazia ”Heads Together World Mental Health Day 2016”, iar înainte de această plimbare, cei trei au participat la o recepție la London County Hall.

Cât despre apariția Ducesei de Cambridge, trebuie să recunoaștem că ne-a surprins alegerea vestimentară, dat fiind faptul că temperaturile erau destul de joase, ieri. Kate a purtat o rochie cu pliuri, și cu un imprimeu floral, destul de subțire, la care a asortat o pereche de pantofi eleganți, cu toc înalt.

The Duke & Duchess OF Cambridge And Prince Harry Celebrate World Mental Health Day At The London Eye With Heads Together
Foarte eleganți

Iată fotografiile surprinse în timpul acestor evenimente, ce au avut loc ieri!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA