Ducii de Edinburgh dau startul îndatoririlor regale. Care este primul eveniment regal extern după vacanță

5 septembrie, 2024

Ducesa Sophie și Prințul Edward călătoresc în străinătate după mult așteptata reuniune a familiei la Balmoral în vara aceasta. Ducele și ducesa de Edinburgh și-au reluat atribuțiile regale.

Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg

Ducii de Edinburgh încep în forță noul an regal, după o vacanță liniștită și împlinitoare. Primul lor eveniment este unul cât se poate de interesant, căci are loc peste hotare.

După ce au petrecut vacanța de vară la reședința regală scoțiană de la Balmoral, așa cum este tradiția, cuplul Ducilor de Edinburgh s-a îndreptat către Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, pentru a-și arăta sprijinul pentru sportivii britanici.

Edward și Sophie au zburat de pe aeroportul Heathrow din Londra miercuri dimineață, până la aeroportul Charles de Gaulle din Paris, unde au fost întâmpinați de ambasadorul Majestății Sale în Republica Franceză, Excelența Sa Dame Menna Rawlings.

Mai târziu, utilizatoarea X Menna Rawlings a împărtășit public o fotografie cu familia regală pe X, cunoscută anterior ca Twitter, în care Ducesa Sophie poartă un blazer bleumarin peste o rochie midi cu flori albastre și albe și pantofi sport albi, în timp ce soțul ei, Prințul Edward, a îmbrăcat o jachetă bleumarin peste o cămașă albastră în carouri cu pantaloni gri.

„Încântați să le urăm bun venit Ducelui și Ducesei de Edinburgh în Franța pentru Jocurile @Paris2024 #Paralimpice. Altețele Lor Regale vor sprijini @paralympicsGB în calitate de patroni ai #BritishParalympicAssociation, @BritishCycling și @GBhockey”, a scris Menna.

Ducele și ducesa de Edinburgh s-au alăturat ambasadorului în tribune la evenimentul de scrimă în scaun cu rotile, unde l-au susținut pe scrimerul Oliver Lam Watson.

Potrivit unui comunicat regal, Edward și Sophie i-au vizitat pe sportivii britanici în Satul Paralimpic.

Alături de Ducesa Sophie și de Prințul Edward se află în această deplasare la Paris asistentul Alexander Potts și secretarul lor privat Jason Keen, transmite publicația HELLO!.

Apariția Ducesei Sophie la Jocurile Paralimpice vine la doar câteva săptămâni după ce a participat și la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, unde a fost văzută sărbătorind ciclistele de sex feminin ale echipei Marii Britanii câștigând prima lor medalie de aur la Bercy Arena.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg