Familia regală a confirmat vestea cea tristă. Nu mai există cale de întors

27 octombrie, 2022
meghan markle jpg

Este posibilitatea certă ca, în felul acesta, să se fi epuizat toată căile care ar duce la o eventuală reconciliere. Lui Meghan Markle și Prințului Harry li s-a pus în vedere, dacă fac asta, orice reconciliere devine imposibilă.

Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (8) jpg

Nu se știe exact ce surprize rezervă mult pomenitul documentar Netflix al Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Cert este că situația devine din ce în ce mai delicată. Familia regală se teme de un nou atac la adresa sa, iar asta va aduce un singur lucru: ruperea dramatică de Ducii de Sussex.

Un expert regal a avertizat că orice „atac” asupra familiei regale ar putea face reconcilierea „imposibilă”. Și așa se merge pe gheață subțire. S-a văzut la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a că nici nu au fost favorizați în vreun fel, iar dacă Regele a învățat ceva de la mama sa este să fie imparțial. Și asta se vede, din deciziile ferme pe care le ia.

Dincolo de evenimentele publice, în toate familiile regale există o altă lume, în care reprezentații regalilor le comunică altor membri ai familiei lucruri pe care trebuie să le ia în calcul. Lăsarea lui Harry pe dinafară a fost primul semnal să fie atent la ce atacuri demarează în viitor, căci membrii activi actuali nu uită ușor șocul încă resimțit în urma interviului la Oprah, presărat de acuze și aluzii la diverse persoane care reprezintă monarhia britanică.

Atât interviul lui Meghan Markle din Variety, cât și multe alte proiecte, o carte și un documentar au fost deja realizate înainte ca Maiestatea Sa să se stingă. Acum Ducii de Sussex fac eforturi să vină cu completări și cu ”îndulciri”, acolo unde este cazul. Potrivit presei britanice, în cazul documentarului, ar fi nevoie. Rămâne de văzut ce se mai poate face.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea găsi reconcilierea cu familia regală „imposibilă” după lansarea viitorului lor documentar Netflix, potrivit unui expert regal. Ducii de Sussex intenționau să lanseze serialul documentar la sfârșitul acestui an, însă acum nu este clar când va apărea, mai ales că deja există numeroase controverse legate de cea mai nouă serie din serialul eveniment „The Crown”.

Conținutul proiectului Ducilor de Sussex este necunoscut, cu toate acestea, familia regală se așteaptă la orice, iar faptul că înșiși Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să dea înapoi îi pune pe gânduri pe comentatorii regali.

„Desigur, există o mare îngrijorare cu privire la potențialele atacuri asupra monarhiei în documentarul Netflix. Nu știm exact ce va fi dezvăluit, dar trecutul ne-a arătat că cei doi nu se tem să atace monarhia, în ciuda faptului că tocmai datorită ei au prosperat.” a spus expertul regal Nile Gardiner.

Dacă serialul sau viitoarele memorii ale Prințului Harry conțin critici dure la adresa familiei regale, ar putea face reconcilierea „imposibilă”, potrivit domnului Gardiner.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Prințul Harry, Getty (1) jpg
regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg