Familia regală a confirmat vestea cea tristă. Nu mai există cale de întors

27 octombrie, 2022
meghan markle jpg

Este posibilitatea certă ca, în felul acesta, să se fi epuizat toată căile care ar duce la o eventuală reconciliere. Lui Meghan Markle și Prințului Harry li s-a pus în vedere, dacă fac asta, orice reconciliere devine imposibilă.

Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (8) jpg

Nu se știe exact ce surprize rezervă mult pomenitul documentar Netflix al Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Cert este că situația devine din ce în ce mai delicată. Familia regală se teme de un nou atac la adresa sa, iar asta va aduce un singur lucru: ruperea dramatică de Ducii de Sussex.

Un expert regal a avertizat că orice „atac” asupra familiei regale ar putea face reconcilierea „imposibilă”. Și așa se merge pe gheață subțire. S-a văzut la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a că nici nu au fost favorizați în vreun fel, iar dacă Regele a învățat ceva de la mama sa este să fie imparțial. Și asta se vede, din deciziile ferme pe care le ia.

Dincolo de evenimentele publice, în toate familiile regale există o altă lume, în care reprezentații regalilor le comunică altor membri ai familiei lucruri pe care trebuie să le ia în calcul. Lăsarea lui Harry pe dinafară a fost primul semnal să fie atent la ce atacuri demarează în viitor, căci membrii activi actuali nu uită ușor șocul încă resimțit în urma interviului la Oprah, presărat de acuze și aluzii la diverse persoane care reprezintă monarhia britanică.

Atât interviul lui Meghan Markle din Variety, cât și multe alte proiecte, o carte și un documentar au fost deja realizate înainte ca Maiestatea Sa să se stingă. Acum Ducii de Sussex fac eforturi să vină cu completări și cu ”îndulciri”, acolo unde este cazul. Potrivit presei britanice, în cazul documentarului, ar fi nevoie. Rămâne de văzut ce se mai poate face.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea găsi reconcilierea cu familia regală „imposibilă” după lansarea viitorului lor documentar Netflix, potrivit unui expert regal. Ducii de Sussex intenționau să lanseze serialul documentar la sfârșitul acestui an, însă acum nu este clar când va apărea, mai ales că deja există numeroase controverse legate de cea mai nouă serie din serialul eveniment „The Crown”.

Conținutul proiectului Ducilor de Sussex este necunoscut, cu toate acestea, familia regală se așteaptă la orice, iar faptul că înșiși Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să dea înapoi îi pune pe gânduri pe comentatorii regali.

„Desigur, există o mare îngrijorare cu privire la potențialele atacuri asupra monarhiei în documentarul Netflix. Nu știm exact ce va fi dezvăluit, dar trecutul ne-a arătat că cei doi nu se tem să atace monarhia, în ciuda faptului că tocmai datorită ei au prosperat.” a spus expertul regal Nile Gardiner.

Dacă serialul sau viitoarele memorii ale Prințului Harry conțin critici dure la adresa familiei regale, ar putea face reconcilierea „imposibilă”, potrivit domnului Gardiner.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg