Duelul divelor! Regina Letizia a eclipsat-o pe Melania Trump la întrunirea oficială

20 iunie, 2018
edit 1 orig jpeg

Michael Kors versus Valentino. O regină versus o primă-doamnă! O fashionistă contra alteia. A fost, fără doar şi poate, cea mai aşteptată întâlnire de către pasionatele de modă. Iar Melania Trump şi Regina Letizia n-au dezamăgit!

Regii Spaniei, faţa-n faţă cu Donald şi Melania Trump

Regele Felipe al VI-lea al Spaniei şi soţia sa, Regina Letizia, se află într-un turneu regal în USA. Ieri, suveranii Spaniei au ajuns la Washington pentru o întâlnire cu preşedintele American Donald Trump şi soţia acestuia, Melania Trump. Aceştia din urmă i-au găzduit la Casa Albă pe regii Spaniei pentru discuţii importante.

Regii Spaniei au fost într-un turneu regal în USA

Au fost găzduiţi la Casa Albă

Întrunirea a stârnit interesul tuturor, mai ales din punctul de vedere al duelului stlistic dintre Melania Trump şi Regina Letizia, dat fiind faptul că amândouă sunt cunoscute pentru bunul gust vestimentar. Şi trebuie să recunoaştem că cele două nu au dezamăgit!

Letizia şi Melania, plimbându-se prin Rose Garden Colonnade

Michael Kors versus Valentino

Dacă Melania Trump a purtat o rochie Valentino, cloş în partea de jos, Regina Letizia a strălucit într-o creaţie Michael Kors, extrem de elegantă, dar şi sexy. Singurul minus al ţinutei purtate de suverana Spaniei este că – din păcate – a mai fost purtată chiar de către ”adversara” sa. E drept, Melania a purtat o versiune a rochiei într-o nuanţă de albastru.

Letizia a purtat o rochie pe care Melania o are deja în garderoba sa

Revenind la ţinuta purtată de prima-doamnă a Americii, aceasta prezenta o curea albă, lată, în talie şi un print spectaculos, floral. Melania a ales o pereche de stilettos, perfect coordonaţi cu rochia Valentino. Aşa s-a întâmplat şi-n cazul outfitului ales de Regina Spaniei, aceasta marcându-şi talia cu o curea subţire, argintie, şi accesorizându-şi outfitul cu o pereche de stilettos şi un clutch într-o nuanţă de roz pudrat. Deci, a ieşit Regina Letizia câştigătoare din acest duel?

foto: GettyImagesRecente pe Ok! Magazine

Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg