Duelul picioarelor: Kate Middleton vs. brokerul f─âr─â pantaloni

10 decembrie, 2015
GettyImages 500558974 jpeg

Brokerul Nigel Hallagan rivalizeaz─â cu Kate la capitolul picioare

V─âz├ónd aceast─â poz─â, nu ┼čtim cu ce s─â ├«ncepem. Cu atitudinea fireasc─â cu care ducesa vorbe┼čte cu acest broker at├ót de normal de la br├óu ├«n sus, ┼či at├ót deÔÇŽ suprarealist, de la br├óu ├«n jos. Sau chiar cu acest broker, unul probabil foarte priceput ├«n meseria lui, care a dus la extrem ideea de ┼úinut─â lejer─â.

Pe scurt, Kate ┼či so┼úul ei, William, au participat la o str├óngere de fonduri organizat─â de o firm─â de brokeraj din Londra, ocazie cu care brokerii au putut s─â se costumeze pe c├ót de ┼úicnit au dorit. Mul┼úi b─ârba┼úi au ales aceast─â combina┼úie fatal─â: sacou, c─âma┼č─â, cravat─â, pantaloni scur┼úi ┼či mula┼úi ┼čiÔÇŽ pantofi cu toc.

Din fericire pentru el, William nu a fost nevoit s─â adopte acela┼či dress code, dar ducele a fost, cu toate acestea, interesat de acei pantofi stilettoÔÇŽ b─ârb─âte┼čti.

Nu, nu e Harry, ci un om care vinde ┼či cump─âr─â ac┼úiuni

Dan Lebeau, unul dintre angajaţii care au adoptat această ţinută, a declarat că William l-a întrebat unde a găsit unii pe măsura lui.

Pe de alt─â parte, aceast─â ac┼úiune umanitar─â extrem de amuzant─â la care au fost invita┼úi ducii a fost un prilej, pentru noi, s─â admir─âm noua tunsoare a lui Kate. C─âci, da, ducesa ┼či-a mai tuns, e drept c─â foarte pu┼úin, din p─ârul ei bogat.

Ducii au încercat să stângă donaţii prin telefon, la evenimentul caritabil

Foto: Getty Images