După 12 ani, Prințesa Leonor și Infanta Sofia recreează momentul istoric. Ce fetițe adorabile erau

17 iulie, 2024

Și-au primit echipa de suflet așa cum se cuvinte, cu mare fast.

FotoJet Leonor Sofia jpg

Deși sunt foarte tinere moștenitoarele tronului spaniol, iată că Palatul ne reamintește că nu este pentru prima dată când s-a întâmplat asta.

Prințesa Leonor și sora sa Infanta Sofia și-au mai întâmpinat odată echipa națională, cu aceeași ocazie. Erau două gogoșici adorabile, în urmă cu 12 ani!

Leonor și Sofia, Instagram (1) jpg

Momentul emoționant nu a fost uitat și iată, este acum reamintit de Palat. La anteriorul titlu EURO Cup câștigat de Spania, aceeași întâmpinare fastuoasă de ieri s-a întâmplat, ocazie cu care fanii regali spanioli mai noi pot vedea cât de mici și frumoase erau în 2012 Leonor și Sofia.

În 2024 au avut ocazia să recreeze momentul și, la cât de bine joacă Spania, e posibil să le mai vedem pe cele două surori în această ipostază.

Leonor și Sofia, Instagram (2) jpg

Sunt două domnișoare superbe. În stânga o avem pe Prințesa moștenitoare Leonor, viitoarea regină a Spaniei. În dreapta, este Infanta Sofia, fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia care a și mers la Berlin pentru finala EURO. În tribună, alături de tatăl său, a stat și lângă cei doi moștenitori britanici: Prințul William și Prințul George.

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg

A fost o seară incendiară, însă Spania a bătut Anglia cu 2 - 1.

Acum 12 ani, scorul a fost mult mai tranșant

 În ultimul meci de pe Stadionul Olimpic din Kiev, Ucraina, Spania a câștigat turneul cu scorul de 4 – 0 în fața Italiei. Spania a luat repede controlul jocului în prima repriză, cu goluri în minutul 14 dintr-o lovitură cu capul a lui David Silva și în minutul 41 din șutul lui Jordi Alba.

Duminică, Spania a câștigat titlul european pentru a patra oară în istorie! Devine astfel cea mai titrată echipă.

Spania a câştigat al patrulea trofeu european din istorie, după cele câştigate în 1964, 2008 şi 2012.

La aceste trofee europene, în palmaresul Spaniei se mai regăseşte şi un trofeu mondial, cucerit la Cupa Mondială din 2010, din Africa de Sud.

Graţie succesului înregistrat la EURO 2024, Spania a depăşit-o pe Germania, în clasamentul celor mai titrate naţionale din istorie fotbalului european. Nemţii au rămas cu trei trofee continentale cucerite.

Spania a avut un parcurs perfect la EURO 2024 şi a fost cea mai în formă echipă. Ibericii au obţinut victorii pe linie în grupe, motiv pentru care au câştigat trei milioane de euro, fiecare succes fiind răsplătit cu câte un milion de euro.

Concret, Furia Roja a plecat acasă cu suma de 28,25 milioane de euro, după succesul de la EURO 2024.

Foto: Casa Regală Spaniolă



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg