După ce s-a certat cu Felipe pe aeroport, Regina Letizia a abordat o ținută sexy la o recepție în Olanda

17 aprilie, 2024

Nu ne plictisim deloc să-i urmărim aparițiile Reginei Letizia a Spaniei! De aproape fiecare dată, soția lui Felipe este o viziune stilistică.

S-a întâmplat și ieri, când Regina Letizia a Spaniei a participat la o recepție la Amsterdam, în prima zi a vizitei sale de stat a suveranilor spanioli în Țările de Jos.

Regele Felipe și Regina Letizia GettyImages 2148866907 jpg

Spanioloaica în vârstă de 51 de ani a arătat cât se poate de senzual într-un top fără umeri și o fustă din satin Hugo Boss, în valoare de 6.000 de euro, pentru dineul organizat la Hotelul Barbizon Palace. Ea s-a alăturat soțului ei, Regele Felipe al VI-lea, la recepția care a avut loc pentru comunitatea spaniolă cu reședința în Țările de Jos.

Letizia a adăugat outfitului o curea neagră groasă, care a ajutat-o să-și sublinieze silueta deosebit de subțire, un clutch mic negru și o pereche de pantofi în ton cu restul accesoriilor.

Vizita celor doi este destinată să consolideze prietenia tradițională dintre cele două case regale, Letizia și Felipe urmând a se întâlni și cu Regina Maxima și Regele Willem-Alexander ai Țărilor de Jos.

Astăzi, Letizia și Felipe urmează să fie întâmpinați oficial de cuplul regal olandez în Piața Dam din Amsterdam, ocazie cu care trupa Marinei Regale a Țărilor de Jos va cânta imnurile naționale ale ambelor țări.

Ei vor vizita apoi Palatul Regal din Amsterdam, acolo unde spaniolii vor fi tratați cu o recepție și un prânz privat.

După o ceremonie de depunere de coroane și o vizită la Fundația Cruyff, cuplul regal spaniol va avea parte de un banchet de stat, seara, la care vor participa și Catharina-Amalia, Prințesa de Orange, Prințesa Beatrix a Țărilor de Jos și Prințesa Margriet a Olandei. 

Regele Felipe și Regina Letizia profimedia 0865501656 jpg

Apariția superbă a Letiziei urmează după ce, înainte de plecarea spre Țările de Jos, pe aeroportul din Madrid, aceasta a fost surprinsă într-o discuție extrem de animată cu soțul ei, chiar în fața camerelor, lucru care pare o scăpare curioasă din partea unei persoane atât de obișnuite cu protocolul.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg