După roșu vibrant, Kate Middleton alege maroul tern. Prințesa a surprins într-o ținută în tonuri închise

25 noiembrie, 2023

Kate Middleton a renunțat, ieri, la costumele ei office tradiționale, și a ales o ținută oarecum surprinzătoare pentru o vizită la un centru pentru copii.

Prințesa în vârstă de 41 de ani a lansat, astfel, o inițiativă a Centrului Fundației Regale pentru copilărie timpurie de a oferi sprijin familiilor cu copii mici în perioada premergătoare Crăciunului.

Kate Middleton în maro foto GettyImages 1800479152 jpg

Sosind la centrul respectiv într-o haină într-un maro cald, deschis, prințesa și-a dat-o jos în interior și a abordat o ținută cu o maletă cu guler polo și o fustă maro închis, cu cizme cu toc, până la genunchi. Este un look mult mai tern ales de soția Prințului William după cel abordat la vizita de stat a președintelui Coreei de Sud și a soției acestuia, de zilele trecute. Atunci, Kate a atras toate privirile în ținuta ei de un roșu vibrant, alcătuită dintr-o capă purtată peste o rochie mini.

Kate se îmbracă adesea cu scop, în conformitate cu evenimentul, iar aspectul ei de actual nu poate fi mai diferit de rochiile în nuanțe primare pe care le prefera în trecut.

Acest lucru i-a determinat pe mulți să se întrebe dacă nu cumva există o nouă stilistă principală în echipa Prințesei, care a încurajat-o să-și tonifice vestimentația.

Surse apropiate viitoarei regine insistă că nu este cazul, spunând că prințesa și-a găsit, în sfârșit, propriul stil care i se potrivește cel mai bine.

La evenimentul de ieri, prințesa și-a coafat părul în stilul ei preferat, cu bucle lejere atent realizate, și cu un machiaj de zi în aceleași tonuri precum ale hainelor. 

Kate Middleton în maro GettyImages 1800513315 jpg

Centrul pentru copilăria timpurie încurajează membrii publicului să doneze bani, produse și articole utile sau să-și ofere timpul voluntar, pentru a susține fundațiile locale pentru copii pe tot parcursul lunii decembrie.

Prințesa se așteaptă să se alăture voluntarilor pentru ultimele pregătiri înainte de venirea Crăciunului la astfel de centre, care oferă un spațiu în care familiile fără posibilități materiale pot alege cadouri pentru copiii lor.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg