După scandalul presupusei infidelități, Regele Spaniei și-a dus soția în Orașul Iubirii

26 iulie, 2024

Au traversat una dintre cele mai complicate perioade din cuplu, însă acum Regele Felipe și Regina Letizia au ajuns la Paris.

Lucrurile par să se relaxeze între cei doi suverani. FOTO: Casa Majestății Sale
Lucrurile par să se relaxeze între cei doi suverani. FOTO: Casa Majestății Sale

Orașul Iubirii i-a primit cu brațele deschise pe cei doi monarhi spanioli, care au nevoie mai mult ca oricând să se detașeze de probleme de la Palat și să respire un alt aer. După o perioadă mai mult decât tensionată, cu discuții legate despre o presupusă infidelitate a fostei jurnaliste, dezvăluite în volumul de memorii lansat de fostul ei cumnat, Regele Felipe și Regina Letizia au ocazia să-și acorde un timp departe de tumultul de la Madrid chiar în inima romanticului Paris.

E-adevărat că vizita lor la vecinii francezi e prilejuită de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, un eveniment la care Regele Felipe ține foarte mult, mai ales că el a fost portdrapelul echipei naționale a Spaniei la Olimpiada de Vară de la Barcelona, când a și concurat în lotul național de navigație. Însă, cu această ocazie, Letizia și soțul său se pot relaxa, având parte și de atmosfera cu totul specială care înconjoară acest eveniment sportiv de importanță globală.

Și, după recepția oferită lotului spaniol la Palatul Zarzuela, cei doi s-au îmbarcat spre Paris, pentru a se bucura cât mai mult de frenezia ce însoțește deschiderea Olimpiadei. Cei doi s-au aflat pe lista personalităților invitate la cina de gală oferită în incinta piramidei muzeului Luvru de Comitetul Internațional Olimpic și președintele Emmanuel Macron. Și interesant este că nici nu și-au schimbat ținutele... Dar, în definitiv, a fost vorba doar despre un zbor de o oră.

La recepția de la Luvru au participat regi și regine, șefi de stat și prim-miniștri, sportivi și antrenori de renume mondial care însoțesc sportivi la Jocurile Olimpice. Marea cină a fost pregătită de echipele marelui chef Alain Ducasse, cel mai medaliat chef din lume, iar presa franceză vorbește despre 500 de personalități prezente la acest dineu.

FOTO: Getty Images, Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg