Durerea Prințului Harry are legătură cu Diana. „Am blocat amintirile”

9 decembrie, 2022
diana si familia

Ducele de Sussex a vorbit despre durerea pe care o are în a face față morții mamei sale, dar a spus că își amintește de o copilărie „plină de râsete, fericire și aventură”.

Documentarul ducilor a fost lansat, ieri, pe Netflix.  Primele trei episoade redau povestea de dragoste a cuplului și explorează provocările cu care se confruntă, de la rasism la tabloide. Harry a mai dezvăluit că nu are multe amintiri despre mama sa, Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997, când el avea doar 12 ani.

În timpul primului episod, ducele de Sussex a dat detalii despre copilăria sa în cadrul familiei regale, iar telespectatorii au văzut imagini de arhivă cu Diana și Charles, Harry și fratele său mai mare, William. 

„Îmi amintesc copilăria mea, a fost plină de râsete, fericire și aventură”.

 „Nu am multe amintiri timpurii despre mama mea. E ca și cum, în interior, le-am blocat. Dar îmi amintesc mereu râsul ei”.

Harry a vorbit, de asemenea, despre experiența sa cu mass-media în copilărie, explicând că majoritatea amintirilor sale erau despre familia sa „înconjurată de paparazzii”. „Rareori aveam o vacanță fără ca cineva cu o cameră să sară din tufiș sau așa ceva”, spune el.

Prințul își amintește că putea „vede mereu pe fața mamei sale” atunci când aceasta era „stresată” de atenția presei.

Mai multe pentru tine...

Pe lângă imaginile cu o vacanță la schi în familie cu prințesele Beatrice și Eugenie, Harry recunoaște și că presa l-a făcut să se simtă inconfortabil: „Paparazzii obișnuiau să ne hărțuiască până la punctul în care trebuia să fim forțați să zâmbim și să răspundem la întrebări”.

Prima serie a documentarului explorează provocările cu care se confruntă Meghan și Harry, inclusiv rasismul cu care s-au confruntat și tratamentul din partea presei tabloide.

În timpul primului episod, Harry o compară pe Meghan cu Diana: „Seamănă atât de mult cu mama mea. Ea are aceeași compasiune, aceeași empatie, aceeași încredere”.

El explică că a luat decizia de a părăsi monarhia pentru a-și proteja familia. „Nu am vrut ca istoria să se repete”.

De când au părăsit familia regală, în martie 2020, Harry și Meghan s-au mutat în SUA, iar acum locuiesc în Montecito, California, unde își cresc cei doi copii – Archie în vârstă de trei ani și Lilibet în vârstă de un an.

Meghan este prima persoană de origine mixtă care a pătruns în familia regală și, în ciuda amintirilor limitate despre mama sa, Harry spune că și-a urmat inima în relația sa. 



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg