Durerea Prințului Harry are legătură cu Diana. „Am blocat amintirile”

9 decembrie, 2022
diana si familia

Ducele de Sussex a vorbit despre durerea pe care o are în a face față morții mamei sale, dar a spus că își amintește de o copilărie „plină de râsete, fericire și aventură”.

Documentarul ducilor a fost lansat, ieri, pe Netflix.  Primele trei episoade redau povestea de dragoste a cuplului și explorează provocările cu care se confruntă, de la rasism la tabloide. Harry a mai dezvăluit că nu are multe amintiri despre mama sa, Prințesa Diana, care a murit într-un accident de mașină în 1997, când el avea doar 12 ani.

În timpul primului episod, ducele de Sussex a dat detalii despre copilăria sa în cadrul familiei regale, iar telespectatorii au văzut imagini de arhivă cu Diana și Charles, Harry și fratele său mai mare, William. 

„Îmi amintesc copilăria mea, a fost plină de râsete, fericire și aventură”.

 „Nu am multe amintiri timpurii despre mama mea. E ca și cum, în interior, le-am blocat. Dar îmi amintesc mereu râsul ei”.

Harry a vorbit, de asemenea, despre experiența sa cu mass-media în copilărie, explicând că majoritatea amintirilor sale erau despre familia sa „înconjurată de paparazzii”. „Rareori aveam o vacanță fără ca cineva cu o cameră să sară din tufiș sau așa ceva”, spune el.

Prințul își amintește că putea „vede mereu pe fața mamei sale” atunci când aceasta era „stresată” de atenția presei.

Mai multe pentru tine...

Pe lângă imaginile cu o vacanță la schi în familie cu prințesele Beatrice și Eugenie, Harry recunoaște și că presa l-a făcut să se simtă inconfortabil: „Paparazzii obișnuiau să ne hărțuiască până la punctul în care trebuia să fim forțați să zâmbim și să răspundem la întrebări”.

Prima serie a documentarului explorează provocările cu care se confruntă Meghan și Harry, inclusiv rasismul cu care s-au confruntat și tratamentul din partea presei tabloide.

În timpul primului episod, Harry o compară pe Meghan cu Diana: „Seamănă atât de mult cu mama mea. Ea are aceeași compasiune, aceeași empatie, aceeași încredere”.

El explică că a luat decizia de a părăsi monarhia pentru a-și proteja familia. „Nu am vrut ca istoria să se repete”.

De când au părăsit familia regală, în martie 2020, Harry și Meghan s-au mutat în SUA, iar acum locuiesc în Montecito, California, unde își cresc cei doi copii – Archie în vârstă de trei ani și Lilibet în vârstă de un an.

Meghan este prima persoană de origine mixtă care a pătruns în familia regală și, în ciuda amintirilor limitate despre mama sa, Harry spune că și-a urmat inima în relația sa. Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}