E atât de competitivă! Kate Middleton a făcut față unei provocări sportive chiar dacă era legată la ochi

13 octombrie, 2023

Kate Middleton și Prințul William și-au făcut apariția ieri la Centrul Sportiv Național Bisham Abbey din Berkshire, alături de studenți, ca parte a evenimentelor care marchează Ziua Sănătății Mintale. Acolo, Prințesa iar a dovedit că e într-o formă de invidiat!

Kate Middleton (30) jpg

Kate Middleton, însoțită de Prințul William, a sosit la Centrul Sportiv Național Bisham Abbey din Berkshire, ca parte a angajamentelor care marchează Săptămâna Sănătății Mintale. În timpul vizitei lor, cei doi au participat la mai multe sesiuni cu tineri atleți și părinți în cadrul unui atelier de fitness mental organizat de SportsAid.

Kate Middleton a reușit să ia parte la toate jocurile în ciuda faptului că avea degetele de la o mână bandajate, în urma unui incident la trambulină petrecut luna trecută acasă, în Windsor.

Atelierul, organizat împreună cu partenerul caritabil BelievePerform, partenerul de caritate al SportsAid, are ca scop să îi ajute pe tinerii sportivi și pe familiile acestora să își gestioneze bunăstarea mentală.

La început, Kate Middleton și Prințul William au luat parte la o partidă la o sesiune de aruncări la coș, totul sub presiunea unor distrageri precum performanța contra cronometru sau zgomotul mulțimii. Apoi, au luat parte la un meci de goalball, un sport paralimpic pentru persoanele cu deficiențe de vedere. 

Printre cei prezenți s-au numărat și ambasadorii SportsAid, printre care înotătoarea Ellie Simmonds, campioană paralimpică, și jucătoarea de netball Ama Agbeze, campioană a Commonwealth-ului.

La începutul acestei săptămâni, Prințul William și Kate Middleton au vizitat elevii din Nottingham, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Sănătății Mintale. După aceea, ei au scris pe rețelele de socializare: "O dimineață minunată văzând cum @TrentUni și @UniofNottingham lucrează împreună pentru a construi o comunitate mai puternică și mai conectată, care să sprijine bunăstarea mentală a tuturor studenților și să se asigure că toată lumea se simte ca acasă." 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg
Prințul Harry  sursa foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie la garden party   profimedia 0871186615 jpg
Prințul Harry la Londra profimedia 0871266789 jpg
Kate Middleton culoarea anului 2024 jpg
Prințul Marocului Foto Instagram jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Regele Harald, Regina Sonja cu Maia Sandu in Norvegia   FOTO Casa Regală norvegiană (5) jpg
Regina Mary si Regina Silvia a Suediei   Casa Regală daneză (2) jpg
Regina Camilla, GettyImages (6) jpg
Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg