”E ceva ce Kate Middleton n-a mai făcut până acum!” Schimbări uriașe și binevenite, de când e prințesă

16 februarie, 2023
FotoJetTrioKate jpg

Criticii de modă, tabloidele și fanii îi urmăresc parcursul cu interes. Toată lumea stă cu ochii pe Kate Middleton, viitoarea regină a Marii Britanii.

Experții regali sunt de părere că rolul îi vine mănușă, întrucât are parte de pregătire intensă din 2012, de când a devenit soția Prințului moștenitor William.

Kate și William în 2011 jpg

Schimbările din viața lui Kate Middleton sunt vizibile, nimeni nu le poate nega, și au început exact de când a devenit Prințesă de Wales. Desigur, data coincide cu ziua în care s-a stins Regina Elisabeta a II-a, 8 septembrie 2022.

Palatul regal a informat-o pe noua Prințesă de Wales că schimbările vestimentare se impun, odată cu preluarea acestui prețios titlu, care are profunde semnificații în conștiința poporului britanic. Cumva, îi venise și timpul lui Kate Middleton să facă o schimbare de garderobă, Prințesa de Wales a trecut de pragul celor 40 de ani. Ba chiar a împlinit 41, în ianuarie 2023, fiind un Capricorn veritabil. O femeie puternică, hotărâtă, impunătoare, care-și face treaba admirabil.

Și, de când a intrat în noul său rol, putem spune că Prințesa de Wales se descurcă admirabil. La un moment dat, presa chiar a scris că prezența sa sofisticată amenință subtil prezența Reginei consoartă Camilla, care pare fâstâcită în unele împrejurări oficiale. Ei bine, Kate Middleton stăpânește admirabil titlul. Și este o apariție de fiecare dată! ”Ceva ce n-a mai făcut până acum”, e de părere Bethan Holy, director la secțiunea de modă a Daily Telegraph: ”Acesta este momentul ei de putere. Îmbracă atât de frumos rolul de Prințesă de Wales. Acum chiar se îmbracă perfect corespunzător funcției date.”, explică expertul.

Căci da, în vremurile sale de Ducesă de Cambridge, rigorile nu erau atât de multe, iar Kate Middleton era și mult mai tânără, i s-au permis fustițele lejere, care uneori s-au ridicat nepermis de mult, gesturile libertine, bluzițele colorate. Acum vedem o Kate Middleton sobră, de cele mai multe ori la taior cu pantaloni largi, paltoane sub linia genunchilor, rochii lungi, ținute uni. Provocarea vine însă odată cu sezonul cald, când Kate Middleton va fi nevoită să se acopere mult mai mult decât în perioada de ducesă. Căci deocamdată a fost prințesă doar pe timp de iarnă.

Bethan Holy apreciază în mod special ținuta ”all red” Alexander McQueen, superbul costum roșu în care a fost de-a dreptul ravisantă.

Cert este că Prințesa a evoluat stilistic considerabil. În plus, are cel mai prețios accesoriu: încrederea. Directorul de fashion subliniază și faptul că silueta lui Kate Middleton o scoate din anonimat și practic, ”marchează o nouă eră a vieții regale britanice.”

Bethan Holy sugerează că noile alegeri vestimentare ale lui Kate Middleton reprezintă un mesaj mult mai complex, prin stil exprimă un mesaj ce nu-l poate verbaliza public: ”Acum am alături de William un rol colosal. Ne apropiem și ne pregătim pentru cea mai importantă misiune a vieții noastre.”

Foto: Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG