E copleșită! În plină criză regală, Prințesa Anne și-a angajat ajutoare

8 februarie, 2024

În cea mai aglomerată perioadă, când e nevoită să preia și din evenimentele fratelui său, Regele Charles, cea mai activă membră a Familiei Regale se bucură acum că „a moștenit” două doamne din suita mamei sale, Regina Elisabeta a II-a.

Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg

Poate că Regele Charles al III-lea și-a dorit ca aparatul monarhic să fie simplificat și net „subțiat”, însă responsabilitățile regale au rămas aceleași, ba chiar s-au înmulțit pentru fiecare membru rămas activ, într-o perioadă în care atât suveranul, cât și nora sa au fost nevoiți să se retragă din profilul public, pentru o perioadă destul de îndelungată. Iar Prințesa Anne, care era „campioana evenimentelor” chiar și înainte de aceste nefericite probleme de sănătate cu care se confruntă cei doi regali de la vârful monarhiei, acum se declară copleșită de multitudinea de task-uri publice care îi revin și pe care, vrea, nu vrea, le împarte acum doar cu cumnatele sale, Regina Camilla și Ducesa Sophie. Și, la drept vorbind, nici ea nu-i vreo tinerică!

Recent revenită dintr-o vizită în Sri Lanka, Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, tocmai și-a angajat ajutoare, în persoana a două dintre tovarășele fidele ale regretatei sale mame, Regina Elisabeta a II-a. Lady Elizabeth Leeming și doamna Susan Rhodes, care au fost numite pe lângă regretata regină în 2017, au fost numite doamnele de onoare suplimentare ale lui Anne. Susan Rhodes este căsătorită cu Simon Rhodes - un fin al regretatei Prințese Margaret și a cărui mamă, Margaret Rhodes, a fost o prietenă apropiată a regretatei regine. Lady Elizabeth Leeming este înrudită cu regretata regină prin partea maternă a familiei, fiind fiica regretatului Michael Bowes-Lyon, al 17-lea conte de Strathmore și Kinghorne, adică un nepot al regretatei Regine-Mamă.

Celor două li se va alătura Dolly Maude - cea mai bună prietenă a fiicei Prințesei Anne, Zara Tindall, și moașa care a ajutat-o să îl aducă pe lume pe fiul ei, Lucas, acasă, în 2021. Dolly a fost, de asemenea, domnișoara de onoare a Zarei la nunta ei din 2011 cu starul de rugby Mike Tindall. În plus, Prințesa Anne a mai luat-o pe Lady McFarlane și pe doamna John Armstrong pentru a-și completa echipa.

Noile numiri vin după pensionarea lui Lady Carew Pole, Dame Shân Legge-Bourke, Dame Rowena Feilden și a doamnei Margaret Hammond. De asemenea, a fost confirmat faptul că Prințesa Anne a angajat un nou secretar particular pentru a-l înlocui pe Charles Davies. Colonelul John Boyd, care a petrecut mai mult de 32 de ani în armată, a primit acest rol.

Potrivit celor de la „The Telegraph”, doamnele din suita Prințesei Anne își asumă un rol mai practic decât acela de a oferi companie sau îngrijire personală. Acestea sunt repartizate pe tot teritoriul Regatului Unit, astfel încât să o poată însoți în timpul programului ei încărcat de angajamente, atunci când este nevoie.

FOTO: Getty Images, Casa RegalăRecente pe Ok! Magazine

Printul Ernst August de Hanovra si Printesa Caroline de Monaco la balconul Palatului Princiar din Monaco   GettyImages 77978912 jpg
Prințul Pavlos și Prințesa Marie Chantal profimedia 0851475097 jpg
Prințul Harry prezent la Londra pe 7 septembrie 2023 la ceremonia WellChild Awards, Profimedia jpg
Prințul și Prințesa Michael de Kent GettyImages 2034834696 jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Regina Camilla jpg
Regina Letizia (1) jpg
Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg
Prințul William, Prințul Harry  sursa   Shutterstock jpg
Printesa Anisha Rosnah a Bruneiului si Printul Abdul Mateen   casa regala (7) jpg
Regina Mary a premiat profesorii si cercetatorii   Casa Regala daneza (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, Profimedia jpg
Meghan Markle (8) jpg
Regina Letizia a Spaniei (6) jpg
regele charles cancer jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Donald Trump și Printul Harry   Profimedia jpg