E demonstrat! Kate Middleton și Ivanka Trump au aceleași gusturi vestimentare

19 iulie, 2023

Se cunosc și se admiră reciproc, încă de când familia Trump a fost în vizită la Regina Elisabeta a II-a, la Palatul Buckingham. Dar au până și aceleași preferințe la haine!

Kate vs Ivanka TRUMP in bleu jpg

Se spune că imitația este cea mai sinceră formă de lingușire, dar nu putem să nu ne întrebăm care stil este mai presus decât al cui, când vine vorba de Kate Middleton, Prințesa de Wales, și de fosta ”Primă Fiică a Americii”, Ivanka Trump. Poate că aceste două frumuseți locuiesc pe malurile opuse ale Atlanticului, dar se pare că frecventează aceiași designeri, apărând adesea la diferite evenimente în ținute similare sau identice. Acest lucru nu este pe deplin surprinzător, deoarece, potrivit ”Daily Mail”, ambele femei sunt loiale mărcilor lor preferate. Ceea ce este interesant, însă, este faptul că aceste influencerițe incontestabile au trecut fiecare prin transformări de stil care le-au adus mai aproape de un punct comun.

În trecut, Prințesa Kate a fost criticată că uza prea mult de latura conservatoare a modei. Acest lucru s-a schimbat atunci când Natasha Archer, fosta asistentă personală a lui Catherine, a fost numită în rolul de stilist personal al acesteia. O sursă apropiată prințesei ar fi declarat pentru ”Vanity Fair” că Archer "a convins-o pe Kate să își asume mai multe riscuri. Tivurile sunt mai scurte, iar Kate a împins cu adevărat regulile în ceea ce privește moda".

În ceea ce o privește pe Ivanka Trump, fostul model care a fondat cândva propriul brand de îmbrăcăminte știe câteva lucruri despre cum să se îmbrace pentru a impresiona - mai ales când a avut un model ca mama sa, Ivana Trump, fostă miss. Totuși, chiar și un simbol al modei are nevoie de o mână de ajutor din când în când. După ce s-a mutat la Washington D.C., Ivanka Trump a apelat la cunoscuta stilistă celebră Cat Williams pentru a o ajuta să creeze stilul elegant și sofisticat pentru care a devenit cunoscută.

Materialele cu buline

Kate Middleton vs Ivanka Trump 2 jpg

Simțul vestimentar al Prințesei Catherine și cel al Ivankăi Trump a coincis atunci când ambele au purtat o rochie Alessandra Rich albastră, imprimată cu buline albe. Deși cu o croială conservatoare prin lungimea până la glezne, cu gulerul și manșetele albe și scrobite și cu corsajul cu nasturi, modelul retro le transformă în două doamne foarte stylish.

Minimalism șic

Atât fiica lui Donald Trump, cât și soția Prințului William au fost elegante alegând același model de rochie albă, fără mâneci, cu croială în A și bordură neagră, creată de Emilia Wickstead. Potrivit ”Harper's Bazaar”, Kate Middleton deține mai multe creații ale lui Wickstead, ceea ce a inspirat-o pe creatoarea londoneză să numească unul dintre modelele sale "The Kate", datorită faptului că prințesa îl deține în trei culori diferite.

Ivanka a purtat rochia la un discurs și a dat o notă aparte look-ului, adăugând o curea albă, o geantă neagră și pantofi negri cu toc. Ambele look-uri arată versatilitatea acestei frumoase rochii, ce poate trece cu ușurință de la stilul sportiv la cel serios. Poate că acesta este motivul pentru care se vinde cu peste 2.300 de dolari.

Adoră culoarea verde

Verdele este noul negru în garderoba unei femei, se spune. Cele două femei-model împărtășesc dragostea pentru această culoare și au fost văzute purtând-o atât pentru îndatoririle de zi, cât și pentru angajamentele de seară. De la mentă la măsliniu, ansamblurile verzi fac de mult timp parte din garderobele lui Kate Middleton și Ivanka Trump. 

Materiale sclipitoare

image

Atunci când Prințesa de Wales a pășit pe covorul roșu la premiera filmului James Bond "No Time to Die", a uimit mulțimea într-o rochie cu capă cu paiete aurii, semnată de unul dintre designerii ei favoriți, Jenny Packham. Rochia a fost creată de Packham ca parte a unei colaborări între designer și realizatorii filmului, în onoarea celei de-a 60-a aniversări a filmelor iconice James Bond, potrivit ”People”. Rochia lui Catherine a fost inspirată de "Goldfinger" și este unul dintre cele mai emblematice momente regale de modă ale sale.

Ivanka Trump trebuie să se fi inspirat de la ea, de vreme ce a îmbrăcat ulterior același model de rochie la recentul bat mitzvah al fiicei sale Arabella. Versiunea lui Trump a fost într-o nuanță de turcoaz deschis, dar a avut aceeași pelerină și decolteu adânc ca și originalul auriu al lui Catherine. 

Costume statement

Printesa Kate vs Ivanka Trump stil jpg

Roșul este o culoare a puterii, iar atât Ivanka Trump, cât și Prințesa Catherine sunt femei puternice, care emană încredere din cap până în picioare - mai ales atunci când poartă costume cu pantalon într-o nuanță intensă de roșu. În ianuarie 2023, Catherine a debutat cu un costum Alexander McQueen sexy și sofisticat la un eveniment de pre-lansare a inițiativei sale "Shaping Us", un proiect care se concentrează pe importanța dezvoltării timpurii a copiilor. Ulterior, Prințesa de Wales, care este cunoscută pentru faptul că își poartă ținutele preferate de mai multe ori, a optat pentru același look câteva luni mai târziu, la Concertul de încoronare al Regelui Charles al III-lea. 

În 2018, Ivanka Trump a avut o abordare mai casual, dar care a atras la fel de mult atenția, când s-a îmbarcat la bordul Air Force One pentru Tampa, Florida, într-un costum Sandro impecabil.

Nuanțe solare

Printesa Kate vs Ivanka Trump stil 2 jpg

Aflată într-un turneu regal în Germania, alături de soțul ei, Prințul William, Catherine a avut o apariție veselă în rochia de dantelă galbenă de la Jenny Packham.

Femeia de afaceri a avut o rochie similară cu flori, fără mâneci, cu flori, la FIRST Global Challenge, o competiție pentru liceeni.

Feminine cu peplum

Aflată în Marea Britanie, Ivanka Trump a luat exemplu de la gazdele sale regale, alegând un costum alb foarte asemănător celui Alexander McQueen purtat de Catherine, Prințesa de Wales, în 2017. Costumul lui Trump nu a fost o creație McQueen, dar a fost proiectat de una dintre favoritele lui Catherine, Alessandra Rich. În timp ce participa la o ceremonie de bun venit la Palatul Buckingham în 2019, Ivanka a ieșit la balcon arătând regal în fusta plisată cu lungime midi și jacheta peplum cu centură. 

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg