E hotărât! Motivul pentru care Prințul Harry nu acceptă să fie lansată cartea lui Meghan Markle

30 ianuarie, 2024

Se zvonea că Meghan Markle lucrează la o carte de memorii, însă acum se pare că Prințul Harry a pus capăt planurilor ei, ca urmare a consecințelor propriei sale cărți.

Harry și Meghan pe Archwell (1) jpg

Prințul Harry ar fi pus piciorul în prag și ar fi avertizat-o pe Meghan Markle să nu scrie o carte de memorii, transmite o sursă regală, conform The Express. Ducesa de Sussex ar fi fost pregătită să "lămurească lucrurile" despre perioada petrecută în Familia Regală, dar Prințul Harry "i-a pus capăt planurilor", deoarece se teme de repercusiuni din partea familiei lui. Se spune că Ducele de Sussex se concentrează pe o posibilă reuniune cu familia sa din Marea Britanie.

Prințul Harry a stârnit indignare atunci când a lansat mai multe atacuri la adresa familiei regale în cartea sa de memorii, Spare, și se crede că nu vrea să se întâmple același lucru cu cartea lui Meghan Markle. Sursa a spus că a renunțat, de asemenea, la planurile de a scrie o continuare a memoriilor sale de debut.

"Harry a vorbit deschis despre faptul că are suficient material pentru a scrie o continuare la Spare, dar aceste planuri au fost abandonate. De asemenea, a pus capăt cărții lui Meghan", a declarat sursa.

Vorbind pentru revista New, sursele au spus că mișcarea "nu i-a picat bine lui Meghan" și a provocat unele fricțiuni. Cu toate acestea, se spune că cei doi soți ar căuta modalități de a repara relația lor cu familia regală și astfel au ajuns la un compromis în privința cărții lui Meghan.

Sursa a explicat: "În cele din urmă au făcut un compromis pentru ca Meghan să poată lucra la o carte despre emanciparea femeilor". Sursa a spus că viitoarea cartea a lui Meghan Markle se va concentra pe munca ei de susținere a femeilor, în loc să "dea noi lovituri la adresa familiei regale." Fosta actriță are un lung istoric de susținere a femeilor, de la anularea unei reclame sexiste la vârsta de 11 ani până la apariția la Conferința ONU pentru femei.

Sursa a avertizat însă că o reuniune regală ar putea fi în continuare dificilă, chiar și fără memoriile lui Meghan. Aceștia au spus că Regele Charles "va fi mereu alături de fiul său", dar Prințul William și Prințesa Kate au "terminat cu adevărat" cu Harry și Meghan.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg