E lumina ochilor lui Kate Middleton! Prințul Louis împlinește 6 ani, dar aniversarea lui e umbrită

23 aprilie, 2024

Azi, 23 aprilie, mezinul Prinților de Wales împlinește vârsta de 6 ani, un motiv de bucurie pentru Kate, care este foarte afectuoasă cu fiul ei cel mic.

Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg

Cu toate aceștia, deși fanii regali speră să primească, cu această ocazie, un semn de la Kate Middleon, și anume o nouă fotografie a Prințului Louis pentru a marca a șasea aniversare a acestuia, cel mai probabil vor fi dezamăgiți.

În fiecare an, de când s-a născut, pe 23 aprilie 2018, Palatul Kensington a publicat o nouă poză cu mezinul de Wales, făcută chiar de mama lui pentru a-i sărbători ziua de naștere, dar anul acesta ar putea fi excepția de la regulă.

Decizia de a nu împărtăși o nouă fotografie poate fi influențată de reacțiile după ultima dată când Prinții de Wales au publicat o fotografie de familie.

Pe 10 martie, o nouă imagine a lui Kate și a celor trei copii ai săi, Prințul George, de 10 ani, Prințesa Charlotte, de 8 și Louis, de 6, a fost publicată pe Instagram pentru a sărbători Ziua Mamei.

Cu toate acestea, la câteva ore după ce fotografia a fost distribuită, mai multe agenții foto internaționale au retras-o din cauza preocupărilor legate de editarea acesteia.

Prințesa de Wales a recunoscut ulterior că a editat imaginea și și-a cerut scuze „pentru orice confuzie”. Ea a făcut următoarea declarație publică: „Ca mulți alți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea”.

Comentatorul regal Richard Fitzwilliams, citat de presa britanică, consideră că absența unei imagini de ziua de naștere a Prințului Louis este rezultatul scandalului foto de Ziua Mamei și dorinței prințesei de a primi „timp, spațiu și intimitate” pentru a urma tratamentul de chimioterapie preventivă impus după cruntul diagnostic de cancer.

Kate Middleton George Louis și Charlotte în prima imagine de la operație Instagram png

Anul trecut, în seria de imagini de ziua lui, Prințul Louis apare împins într-un roabă de către Prințesa de Wales, în curtea casei lor din Windsor, Adelaide Cottage.

Aceste imagini au marcat o excepție de la tradiție, deoarece au fost realizate de fotograful Millie Pilkington și nu de mama lui Louis.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S   D) jpg
Regina Letizia sporty chic   profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco   Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia   profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg