E oficial! Când vine Regele Charles în România, cel mai probabil fără Regina Camilla

17 mai, 2023

La scurt timp de la încoronare, eveniment istoric care a avut loc pe 6 mai, Regele Charles ajunge în România! Aici, monarhul britanic are mai multe proprietăți.

Charles in Transilvania casa de la Viscri (4) jpg

Premierul României, Nicolae Ciucă, a confirmat vizita Regelui Charles al III-lea în România, însă nu a dezvăluit și câte zile va sta monarhul britanic în țara noastră.

Regele Charles al III-lea va face o vizită atât la București, cât și în țară. Cel mai probabil la reședințele pe care le deține, scrie Antena 3.

Vizita ar trebui să aibă loc pe data de 2 iunie. „Este o activitate care este planificată pe agenda Guvernului. Suntem parte la programul care va fi la nivelul Președintelui României", a declarat Nicolae Ciucă într-o conferință de presă. 

Nicolae al României a anticipat vizita Regelui Charles în România

Acum câteva zile, invitat să comenteze ceremonia de încoronare a Regelui Charles la postul de televiziune Euronews România, Nicolae al României a oferit publicului o informație prețioasă: Regele Charles al III-lea ar avea în plan să viziteze România în următoarea perioadă. „Am înțeles că va veni în iunie în România, dar nu va fi în aceleași condiții cum a fost înainte”, a afirmat nepotul Regelui Mihai I, referindu-se la faptul că actualul statut de monarh schimbă raportările și ”cu siguranță că viața lui s-a schimbat foarte mult”.

Totodată, fostul principe Nicolae a mai dat câteva informații private despre Charles al III-lea: ”Am înțeles că bea țuică din Transilvania și are un vin preferat din Transilvania, pe care-l bea acasă”.

Cât privește importanța faptului că Regele Charles al III-lea este un prieten țării noastre, Nicolae al României a comentat că: „Nu este doar cu vorba un prieten, al nostru al Transilvaniei, dar cu adevărat al Transilvaniei. Suntem foarte norocoși să avem acest prieten. E foarte important și va fi din ce în ce mai important cu dezvoltarea României în viitor. Avem un ambasador la cel mai înalt nivel și faptul că are relații foarte bune cu mătușa-mea, Principesa Margareta, este foarte important. Avem relații de diplomație și, cu siguranță, el va fi o voce pentru noi, nu doar în Anglia, dar și cred în Europa. Avem nevoie de toți prieteni care pot să vorbească pozitiv despre România. Putem să ne mândrim că îl avem și pe Regele Charles”, a mai spus el pentru Euronews România.

Foto: EPA, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg