E plătită regește! Câți bani câștigă Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor Prințesei Kate

29 mai, 2024

Maria Teresa Turrion Borrallo are grijă de ani de zile de copiii lui Kate Middleton, e vorba despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (6) jpg

Maria Teresa Turrion Borrallo, dădaca care locuiește cu Prințul William și Prințesa Kate, s-a alăturat familiei regale când Prințul George avea doar opt luni. Deși părinții sunt foarte implicați în creșterea și educarea copiilor lor, bona are și ea un rol esențial, ea poate ajuta la atenuarea presiunilor care vin din cauza programului de lucru agitat, a stilului de viață sau a circumstanțelor, mai ales acum, când Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și urmează un tratament.

Maria Teresa Turrion Borrallo e foarte apropiată de familia de Wales, în 2014 a început să muncească pentru regali. Potrivit Daily Mail's FEMAIL, dădacele proaspăt calificate pot câștiga până la 42.000 de lire sterline, în timp ce unele câștigă până la incredibila sumă de 120.000 de lire sterline după câțiva ani de experiență.

Maria, care s-a format la celebrul Norland College din Bath, pare să se fi acomodat bine în viața regală. Celebrul colegiu unde a studiat este considerat drept una dintre cele mai bune instituții din lume. 

Pe site-ul colegiului scrie: „Norland oferă pregătire de clasă mondială celor care aspiră să devină cei mai buni profesioniști în domeniul îngrijirii copiilor. Pentru a fi acceptat la cursul de 15.000 de lire sterline pe an, trebuie să aveți cel puțin trei note de 10 la A-Level și să arătați o pasiune pentru îngrijirea copiilor mici, colegiul primind aproximativ 100 de elevi pe an”.

Pe lângă prestigioasa sa pregătire, Maria Teresa Turrion Borrallo s-a adaptat oricărei situații, alături de familia de Wales ea a învățat să aibă un program diversificat cu copiii, să se joace în aer liber în fiecare zi, să nu îi lase să petreacă prea mult timp în fața ecranelor și să nu îi lase să țipe.

Un comentator regal a afirmat anul trecut că bona Borrallo va avea un impact major asupra vieții lui George, Charlotte și Louis în viitor. „Cred că bonele regale joacă un rol important în viața copiilor regali. Pe lângă faptul că se ocupă de nevoile lor zilnice și de securitatea lor, ele pot oferi, de asemenea, mult sprijin în dezvoltarea abilităților cognitive și sociale ale copiilor.”

Regele Charles, Prințul William și Prințul Harry au avut și au relații frumoase cu bonele lor. Helen Lightbody, care s-a alăturat casei regale la o lună după nașterea Regelui Charles, în 1948, a avut grijă de monarh timp de opt ani. Ca adult, Charles a continuat să își viziteze bona, cunoscută sub numele de „No-Nonesense Lightbody” și a invitat-o la petrecerea de 21 de ani, precum și la învestirea sa ca Prinț de Wales în 1969.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Hussein și Rajwa PNG
Prințesa Alexia a Olandei, GettyImages jpg
Caroline de Monaco și primul ei soț, Philippe Junot 2 profimedia 0220277682 jpg
Regele Juan Carlos in Emirate  GettyImages 106805055 jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein foto Instagram png
FotoJet Costner Diana  jpg
Farah Pahlavi   profimedia 0443541152 jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg
Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg