E plătită regește! Câți bani câștigă Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor Prințesei Kate

29 mai, 2024

Maria Teresa Turrion Borrallo are grijă de ani de zile de copiii lui Kate Middleton, e vorba despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (6) jpg

Maria Teresa Turrion Borrallo, dădaca care locuiește cu Prințul William și Prințesa Kate, s-a alăturat familiei regale când Prințul George avea doar opt luni. Deși părinții sunt foarte implicați în creșterea și educarea copiilor lor, bona are și ea un rol esențial, ea poate ajuta la atenuarea presiunilor care vin din cauza programului de lucru agitat, a stilului de viață sau a circumstanțelor, mai ales acum, când Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer și urmează un tratament.

Maria Teresa Turrion Borrallo e foarte apropiată de familia de Wales, în 2014 a început să muncească pentru regali. Potrivit Daily Mail's FEMAIL, dădacele proaspăt calificate pot câștiga până la 42.000 de lire sterline, în timp ce unele câștigă până la incredibila sumă de 120.000 de lire sterline după câțiva ani de experiență.

Maria, care s-a format la celebrul Norland College din Bath, pare să se fi acomodat bine în viața regală. Celebrul colegiu unde a studiat este considerat drept una dintre cele mai bune instituții din lume. 

Pe site-ul colegiului scrie: „Norland oferă pregătire de clasă mondială celor care aspiră să devină cei mai buni profesioniști în domeniul îngrijirii copiilor. Pentru a fi acceptat la cursul de 15.000 de lire sterline pe an, trebuie să aveți cel puțin trei note de 10 la A-Level și să arătați o pasiune pentru îngrijirea copiilor mici, colegiul primind aproximativ 100 de elevi pe an”.

Pe lângă prestigioasa sa pregătire, Maria Teresa Turrion Borrallo s-a adaptat oricărei situații, alături de familia de Wales ea a învățat să aibă un program diversificat cu copiii, să se joace în aer liber în fiecare zi, să nu îi lase să petreacă prea mult timp în fața ecranelor și să nu îi lase să țipe.

Un comentator regal a afirmat anul trecut că bona Borrallo va avea un impact major asupra vieții lui George, Charlotte și Louis în viitor. „Cred că bonele regale joacă un rol important în viața copiilor regali. Pe lângă faptul că se ocupă de nevoile lor zilnice și de securitatea lor, ele pot oferi, de asemenea, mult sprijin în dezvoltarea abilităților cognitive și sociale ale copiilor.”

Regele Charles, Prințul William și Prințul Harry au avut și au relații frumoase cu bonele lor. Helen Lightbody, care s-a alăturat casei regale la o lună după nașterea Regelui Charles, în 1948, a avut grijă de monarh timp de opt ani. Ca adult, Charles a continuat să își viziteze bona, cunoscută sub numele de „No-Nonesense Lightbody” și a invitat-o la petrecerea de 21 de ani, precum și la învestirea sa ca Prinț de Wales în 1969.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg