E scris în stele! Astrologii prezic schimbarea liniei de succesiune la tronul britanic

6 februarie, 2023

E scris în stele! Un astrolog a vorbit despre ceea ce crede că le rezervă anul acesta Prinților de Wales.

portret regal 2022, Regele Charles, Camilla, Catherine, William PNG

Mai întâi, se pare că luna martie va fi o lună transformatoare pentru Prințul William, Kate Middleton și familia regală în general. Experta în astrologie Jessica Adams a vorbit în exclusivitate pentru publicația Express.co.uk despre ceea ce crede că se va întâmpla la palatul regal.

„Linia succesorală și titlurile individuale din cadrul Familiei Regale se vor schimba în martie 2023”, susține aceasta. Experta a mai prezis că acest lucru va avea consecințe financiare uriașe pentru câțiva membri cheie ai palatului britanic.

„Acest lucru modifică moștenirea lui Catherine, Prințesă de Wales, și moștenirea pe care o aceasta o lasă copiilor ei, Charlotte, George și Louis. Schimbările afectează și imperiul imobiliar de mai multe miliarde al lui Charles și noul domeniu primit de William, Ducatul de Cornwall”.

Astroloaga Jessica Adams a prezis și datele dificile din punct de vedere financiar pentru familia regală, unele aproape de 8 și 23 martie. Consecințele vor fi uriașe, iar luna martie va însemna „începutul sfârșitului vechii vieți de familie, așa cum o cunoștea Charles”.

În plus, aceasta susține că William, Kate și copiii lor se vor raporta la un buget complet nou pentru următorii 20 de ani.

În continuare, Jessica a prezis că o decizie regală importantă va fi dezvăluită de ziua lui William, în iunie anul acesta. Potrivit astrologului citat de publicația engleză, există un plan secret cu privire la linia de succesiune, întocmit în urmă cu trei ani.

„A fost o decizie luată în acel Crăciun de regretata noastră regină, Elisabeta, una care s-ar putea să fi fost Planul B pentru monarhie”. Acesta ar fi faptul că Prințul William va deveni Regele William mai curând decât am crede, iar Carol al III-lea va demisiona. Alternativ, ea a susținut că „Planul C” ar putea fi că William devine prinț regent.

Cum astrologia nu e chiar o știință exactă, rămâne de văzut dacă anul 2023 se va dovedi mai furtunos pentru palatul regal decât este deja.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg
Printese si regine cu probleme de sanatate si cumpene   Casa Regala jpg
Margareta a României cu surorile Sofia și Maria Facebook jpg
Harry, Charles, Peter Phillips, Anne, Andrew și Edward la înmormântarea Reginei în 2022, GettyImages jpg
pippa kate jpeg
Kate Middleton foto getty images instagram jpg