E scris în stele! Astrologii prezic schimbarea liniei de succesiune la tronul britanic

6 februarie, 2023

E scris în stele! Un astrolog a vorbit despre ceea ce crede că le rezervă anul acesta Prinților de Wales.

portret regal 2022, Regele Charles, Camilla, Catherine, William PNG

Mai întâi, se pare că luna martie va fi o lună transformatoare pentru Prințul William, Kate Middleton și familia regală în general. Experta în astrologie Jessica Adams a vorbit în exclusivitate pentru publicația Express.co.uk despre ceea ce crede că se va întâmpla la palatul regal.

„Linia succesorală și titlurile individuale din cadrul Familiei Regale se vor schimba în martie 2023”, susține aceasta. Experta a mai prezis că acest lucru va avea consecințe financiare uriașe pentru câțiva membri cheie ai palatului britanic.

„Acest lucru modifică moștenirea lui Catherine, Prințesă de Wales, și moștenirea pe care o aceasta o lasă copiilor ei, Charlotte, George și Louis. Schimbările afectează și imperiul imobiliar de mai multe miliarde al lui Charles și noul domeniu primit de William, Ducatul de Cornwall”.

Astroloaga Jessica Adams a prezis și datele dificile din punct de vedere financiar pentru familia regală, unele aproape de 8 și 23 martie. Consecințele vor fi uriașe, iar luna martie va însemna „începutul sfârșitului vechii vieți de familie, așa cum o cunoștea Charles”.

În plus, aceasta susține că William, Kate și copiii lor se vor raporta la un buget complet nou pentru următorii 20 de ani.

În continuare, Jessica a prezis că o decizie regală importantă va fi dezvăluită de ziua lui William, în iunie anul acesta. Potrivit astrologului citat de publicația engleză, există un plan secret cu privire la linia de succesiune, întocmit în urmă cu trei ani.

„A fost o decizie luată în acel Crăciun de regretata noastră regină, Elisabeta, una care s-ar putea să fi fost Planul B pentru monarhie”. Acesta ar fi faptul că Prințul William va deveni Regele William mai curând decât am crede, iar Carol al III-lea va demisiona. Alternativ, ea a susținut că „Planul C” ar putea fi că William devine prinț regent.

Cum astrologia nu e chiar o știință exactă, rămâne de văzut dacă anul 2023 se va dovedi mai furtunos pentru palatul regal decât este deja.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg