E superbă în albastru! Cât costă rochia pe care a purtat-o Ducesa Sophie recent, la o recepție

20 iulie, 2023

Sophie, Ducesa de Edinburgh, a avut o apariție superbă și sofisticată miercuri, la o recepție organizată la Castelul Windsor!

Ducesa Sophie (1) jpg

Ducesa de Edinburgh și-a unit forțele cu Ducesa de Gloucester pentru a-i susține pe Regele Charles și Regina Camilla la un eveniment găzduit la Castelul Windsor, în cadrul căruia a fost celebrată întreaga operă alui William Shakespeare.

Ducesa Sophie, fosta contesă de Wessex și soție a prințului Edward, a a avut o apariție foarte elegantă. Ea a îmbrăcat o rochie creată de brandul Etro în valoare de de 1.035 de lire sterline, într-o nuanță clasică de albastru. Ea a completat look-ul cu o geantă a designerului preferat de accesorii Sophie Habsburg, pantofi Jimmy Choo și o brățară Halcyon Days.

Și Ducesa de Gloucester, soția vărului Reginei Elisabeta a II-a, Ducele de Gloucester, a avut o apariție sofisticată, ea a îmbrăcat o rochie cămașă Max Mara peste o pereche de pantaloni negri, clasici.

Cum a decurs evenimentul de la Castelul Windsor

Membrii familiei regale au fost invitați de Regele Charles și Regina Camilla să închine pentru a sărbători cea de-a 400-a aniversare a primului manuscris al lui Shakespeare, alături de multe vedete printre care Helena Bonham Carter, Dame Judi Dench și David Oyelowo.

În calitate de membru al familiei regale, Ducesa de Gloucester își îndeplinește angajamentele în numele regelui și al reginei. Împreună cu soțul ei, ducesa a făcut parte din grupul select de membri ai familiei fotografiate alături de Majestățile Lor pentru portretele oficiale de după încoronare. 

În ceea ce o privește pe Ducesa de Edinburgh, ea a fost numită "arma secretă" a Familiei Regale, "nora preferată" a reginei Elisabeta a II-a și o "pacificatoare pricepută" capabilă să liniștească apele agitate dintre familia Sussex și restul familiei regale, scrie Tatler. Ea e căsătorită de aproape 24 de ani cu Prințul Edward, în vârstă de 58 de ani.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei   GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei   Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Printesa Kate jpeg
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg