E tare emoționant! Ultima dorință a Prințesei Diana pentru William și Harry nu mai poate fi îndeplinită

9 aprilie, 2024

În timp ce Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare, au apărut speculații cu privire la o posibilă întâlnire cu Prințul William. Cei doi frați nu mai au o relație bună, sunt dezbinați!

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Ultima dorință a Prințesei Diana pentru Prințul Harry și Prințul William a fost dezvăluită, însă unii autorii regali speculează că aceasta nu va fi niciodată îndeplinită. Legătura dintre Prințul William și Prințul Harry pare să nu mai fie așa de strânsă, lucru pe care regretata lor mamă, Prințesa Diana, spera că nu se va întâmpla niciodată.

Ruptura dintre cei doi s-a adâncit considerabil de la decizia Prințului Harry de a se retrage din funcțiile regale alături de soția sa, Meghan Markle, în 2020. De atunci, relația fraților a fost afectată de remarcile publice făcute de Prințul Harry, inclusiv de dezvăluirile din serialul său de pe Netflix, de un interviu cu Oprah Winfrey și de autobiografia sa din 2023, „Spare”.

Amintindu-și despre relația lor cândva inseparabilă, comentatorul regal Charles Rae a declarat pentru The Sun: „Erau foarte, foarte apropiați. Și de aceea este atât de trist că acum sunt atât de îndepărtați".

Dorința Prințesei Diana ca fiii ei să rămână apropiați, mai ales după moartea ei prematură, când aveau doar 15 și 12 ani, pare să nu se mai îndeplinească. Charles Rae a adăugat: „Asta și-a dorit întotdeauna Diana, ca băieții să rămână cât mai apropiați posibil, se aveau unul pe celălalt și erau ei împotriva restului lumii, dar, desigur, acum nu se mai întâmplă".

În timp ce Prințul Harry se pregătește să se întoarcă în Marea Britanie luna viitoare pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, apar speculații cu privire la o posibilă reuniune cu fratele său. Cu toate acestea, există îndoieli cu privire la faptul dacă o astfel de întâlnire ar fi naturală sau doar obligatorie. Autorul regal Tom Quinn a declarat pentru The Mirror: „Cu excepția unei supărări majore, Harry se va întoarce cu siguranță în Marea Britanie pentru Jocurile Invictus din mai. Dacă decide să nu vină, va fi nevoie de explicații, pentru că toată lumea va presupune că este pentru că nu vrea să se simtă stânjenit de faptul că trebuie să-și întâlnească fratele".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg