E vindecată! Kate a terminat chimioterapia, iar cancerul e în remisie. Mesaj video emoționant și personal

9 septembrie, 2024

Prințesa de Wales a dezvăluit astăzi că și-a încheiat tratamentul de „chimioterapie preventivă” împotriva cancerului și intenționează să întreprindă o revenire ușoară la angajamentele publice în lunile următoare.

Kate Middleton foto Instagram (2) png

Mesajul personal al prințesei către public, postat pe pagina de Instagram a familiei de Wales, este însoțit de un videoclip inedit de trei minute, care îi arată pe ea și pe William în Norfolk cu cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, filmați luna trecută.

Imaginile arată familia petrecând timp de calitate pe plajă și în pădure, cu William și Catherine stând pe o pătură, îmbrățișându-și copiii și sărutându-se, lucru nemaivăzut până acum în cazul cuplului atât de sobru, în general.

În mesajul ei, Kate spune următoarele: „Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu vă pot spune ce ușurare este să am terminat, în sfârșit, chimioterapia. Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știm se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut".

Referindu-se la planurile ei pentru lunile următoare, Prințesa de Wales continuă: „Să fac tot ce pot pentru a rămâne sănătoasă este acum deviza mea. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu către vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine. Cu toate acestea, aștept cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să îmi mai asum câteva angajamente publice în lunile următoare, atunci când pot".

„William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor ne-au făcut atât de umili", continuă prințesa în mesajul ei video, în care Kate apare arătând mai bine ca niciodată, îmbrăcată într-o rochie de vară cu imprimeu etnic și într-o alta simplă, bleu.

Cei trei copii ai cuplului arată, la rândul lor, foarte fericiți alături de părinții lor, în aceste imagini în premieră cu cei cinci membri ai familiei de Wales, așa cum nu i-am mai văzut vreodată.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg