E vizibil slăbită! Primele imagini cu Regina Sofia a Spaniei după ce a fost externată din spital

15 aprilie, 2024

Regina Sofia a fost externată! Mama Regelui Felipe al Spaniei a fost tratată pentru o infecție a tractului urinar la un spital din Madrid!

Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg

Regina Sofia, în vârstă de 85 de ani, a fost externată din spital sâmbătă după-amiază, după ce a fost internată marțea trecută la Clinica Internațională Ruber din Madrid, pentru tratarea unei infecții a tractului urinar, după cum a anunțat Casa Regală.

„Mă simt foarte bine", a declarat mama Regelui Felipe al VI-lea la externarea din spital. Regina Sofia a ieșit pe propriile picioare din unitatea medicală, arătând bine, dar vizibil slăbită. Nu a fost însoțită de vreun membru al familiei, membri ai echipei sale de securitate i-au fost însă alături. 

Îmbrăcată într-un costum elegant maro deschis, cu o cămașă cu flori și o geantă albă, Regina Sofia a spus că este "ca nouă", răspunzând la întrebările reporterilor despre cum se simte. De asemenea, ea a mărturisit că abia așteaptă să se întoarcă acasă: "Da, da", a spus ea când i s-a adresat această întrebare după cele patru zile de spitalizare. În cele din urmă, ea și-a exprimat cea mai sinceră recunoștință pentru semnele constante de sprijin și afecțiune pe care le-a primit în timpul convalescenței: "Vă mulțumesc foarte mult pentru tot", a spus ea.

După ce a urcat în mașină, ea i-a salutat pe toți cei prezenți la spital, atunci s-a și văzut că avea încă o perfuzie la încheietura mâinii, semn că va trebui să continue medicația la domiciliu.

Acesta nu e însă un semn de îngrijorare, căci Regina Sofia a răspuns foarte bine la tratament. În  anii trecuți, ea a arătat că are o sănătate de fier, foarte rar a ajuns la spital. Singura dată când a fost internată a fost la 30 ianuarie 1968, când s-a născut fiul ei. 

În cele câteva zile petrecute la spital de Regina Sofia, ea a fost vizitată de fiul ei, Felipe al VI-lea s-a deplasat imediat la clinică pentru a-și vedea mama. El a ajuns acolo cu mașina proprie, atunci a și anunțat că mama lui e într-o stare bună. 

Ulterior, Regele Felipe a revenit la spital însă nu singur, ci alături de soția lui, Regina Letizia. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg