E vizibil slăbită! Primele imagini cu Regina Sofia a Spaniei după ce a fost externată din spital

15 aprilie, 2024

Regina Sofia a fost externată! Mama Regelui Felipe al Spaniei a fost tratată pentru o infecție a tractului urinar la un spital din Madrid!

Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (6) jpg

Regina Sofia, în vârstă de 85 de ani, a fost externată din spital sâmbătă după-amiază, după ce a fost internată marțea trecută la Clinica Internațională Ruber din Madrid, pentru tratarea unei infecții a tractului urinar, după cum a anunțat Casa Regală.

„Mă simt foarte bine", a declarat mama Regelui Felipe al VI-lea la externarea din spital. Regina Sofia a ieșit pe propriile picioare din unitatea medicală, arătând bine, dar vizibil slăbită. Nu a fost însoțită de vreun membru al familiei, membri ai echipei sale de securitate i-au fost însă alături. 

Îmbrăcată într-un costum elegant maro deschis, cu o cămașă cu flori și o geantă albă, Regina Sofia a spus că este "ca nouă", răspunzând la întrebările reporterilor despre cum se simte. De asemenea, ea a mărturisit că abia așteaptă să se întoarcă acasă: "Da, da", a spus ea când i s-a adresat această întrebare după cele patru zile de spitalizare. În cele din urmă, ea și-a exprimat cea mai sinceră recunoștință pentru semnele constante de sprijin și afecțiune pe care le-a primit în timpul convalescenței: "Vă mulțumesc foarte mult pentru tot", a spus ea.

După ce a urcat în mașină, ea i-a salutat pe toți cei prezenți la spital, atunci s-a și văzut că avea încă o perfuzie la încheietura mâinii, semn că va trebui să continue medicația la domiciliu.

Acesta nu e însă un semn de îngrijorare, căci Regina Sofia a răspuns foarte bine la tratament. În  anii trecuți, ea a arătat că are o sănătate de fier, foarte rar a ajuns la spital. Singura dată când a fost internată a fost la 30 ianuarie 1968, când s-a născut fiul ei. 

În cele câteva zile petrecute la spital de Regina Sofia, ea a fost vizitată de fiul ei, Felipe al VI-lea s-a deplasat imediat la clinică pentru a-și vedea mama. El a ajuns acolo cu mașina proprie, atunci a și anunțat că mama lui e într-o stare bună. 

Ulterior, Regele Felipe a revenit la spital însă nu singur, ci alături de soția lui, Regina Letizia. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg