E vorba despre Prințul George! Cum l-au protejat părinții de „povara” regalității

14 iulie, 2023

O persoană din interiorul Palatului Buckingham i-a lăudat pe Kate Middleton și pe Prințul William pentru că fac "ceea ce trebuie" atunci când vine vorba de creșterea celor trei copii ai lor, în special a fiului lor cel mare, Prințul George.

Prințul George la încoronare (1) jpg

Părinții Prințului George fac tot posibilul pentru a-l proteja pe acesta de "povara" de a fi al doilea în linia de succesiune la tronul britanic, susține o persoană din interiorul familiei regale. Prințul George, care va împlini zece ani la sfârșitul acestei luni, într-o zi va fi rege!

O persoană din interiorul Palatului Buckingham a declarat că părinții săi, Kate Middleton și Prințul William, depun eforturi mari pentru a-și feri copiii de lumina reflectoarelor și că au o grijă sporită atunci când vine vorba de copilul lor cel mare. Aceștia au spus: „Nu, nu, nu: "Sunt sigur că William și Kate îl protejează pe George în cel mai bun mod posibil”, notează express.co.uk

Kate Middleton și Prințul William  sunt, de asemenea, părinții Prințesei Charlotte, în vârstă de opt ani, și al Prințului Louis, în vârstă de cinci ani. Cei doi își doresc neapărat ca micuții lor să aibă o copilărie cât mai normală.

În ciuda stilului de viață regal, cuplul este hotărât ca viața lor într-una dintre cele mai importante familii din lume să nu-i îndepărteze de o oarecare normalitate în anii tinereții. O persoană din interiorul Palatului a declarat pentru PEOPLE că iau măsuri de precauție suplimentare atunci când vine vorba de tânărul George și a spus. „Este un act de echilibrare masivă. William și Kate îl protejează pentru ca el să aibă o copilărie cât mai normală, dar se implică și în îndatoririle de viitor monarh”. 

Persoana din interior a adăugat: „Are parte de o experiență directă a ceea ce înseamnă să fii un membru al familiei regale și un monarh și de o experiență directă de a fi un băiat normal”. În ciuda vârstei sale fragede, Prințul George a avut apariții la diverse evenimente regale. El a fost chiar paj la încoronarea bunicului său, Regele Charles, eveniment istoric care a avut loc pe 6 mai. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg