Ea a preluat titlul de cea mai bine îmbrăcată figură din Marea Britanie în 2024! Nu e Kate Middleton

30 iulie, 2024

Cea mai bine îmbrăcată persoană din Marea Britanie în 2024 a fost desemnată! E vorba despre Prințesa Beatrice, fiica Prințului Andrew, fratele Regelui Charles.

Prințesa Eugenie și Prințesa Beatrice alături de William și Kate foto Getty Images jpg

Garderoba lui Kate Middleton este invidiată de mulți fani regali, unii dintre ei fiind adesea disperați să îi copieze ținutele și stilul vestimentar. Dar nu Prințesa de Wales este cea care a fost desemnată cea mai bine îmbrăcată de către revista Tatler. De fapt, este vorba despre o membră a familiei regale care a fost cândva subiectul multor glume din cauza alegerilor sale în materie de modă: Prințesa Beatrice.

În vârstă de 35 de ani, Prințesa Beatrice a fost supranumită „Prințesa Perfecțiunii”. Revista o descrie pe Beatrice ca fiind „un far al eleganței vestimentare” și „apogeul splendorii contemporane”. Aceasta explică: „Cândva subiect al multor glume datorită pălăriei Philip Treacy de la nunta Prințului și Prințesei de Wales (masele nu erau pregătite pentru o pălărie atât de minunată), Beatrice a devenit de atunci un far al eleganței vestimentare, combinând tăieturi de inspirație vintage cu glamour proaspăt de pe podium.

Prințesa Beatrice și soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au fost prezenți la câteva dintre cele mai mari evenimente ale sezonului estival, unde ea a câștigat aplauze pentru ținutele sale. La Royal Ascot a purtat o elegantă rochie florală Emilia Wickstead, la Wimbledon, a uimit în Monique Lhuillier, iar în timpul unei apariții relaxate la Glastonbury, a purtat un hanorac roz. Transformarea majoră a stilului lui Beatrice pare să se datoreze noii sale stiliste, pe nume Olivia Buckingham, care este descrisă drept „arma secretă a societății”. De când face echipă cu Beatrice, aceasta a introdus în garderoba Prințesei designeri precum edgy The Vampire's Wife și a încurajat-o să își simplifice ținutele.

Pe locul al doilea în clasamentul Tatler se află creatoarea de modă Jade Holland Cooper, urmată de Cruz Beckham, mondenul Lord William Gordon-Lennox și apoi sora mai mică a reginei Camilla, Annabel Elliot, pe locul al cincilea.

Locul șase este ocupat de o altă creatoare de modă, Anu Hinduja, în timp ce locul șapte este ocupat de Sasha Atwood. Top 10 este completat de Lucy Van Straubenzee, o prietenă a lui William și Kate, care a strălucit în albastru la nunta Ducelui de Westminster.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg