Ea e Prinţesa Elisabeta, viitoarea Regină a Belgiei! Nu-i aşa că e simpatică?

21 martie, 2018
First Day Of School For Belgium Royal Family Children In Brussels jpeg

Nu, nu vorbim despre actuala regină a Marii Britanii, ci despre Prinţesa Elisabeta a Belgiei. Cu alte cuvinte, despre fiica Reginei Mathilde a Belgiei şi a soţului ei, Regele Philippe al Belgiei, care, într-adevăr, va fi, cândva, regină. Una a Belgiei.

Ea e Prinţesa Elisabeta a Belgiei, viitoare regină

foto: Getty Images

Destul de necunoscută lumii întregi, Prinţesa Elisabeta a Belgiei este o adolescentă de 16 ani, care tocmai a fost acceptată la unul dintre cele mai prestigioase colegii din Europa. Ea va merge din vară la UWC Atlantic College din Wales, Marea Britanie, pregătindu-se cât mai temeinic cu putinţă pentru rolul care o aşteaptă.

2015. Alături de părinţii ei, Regii Belgiei

Timp de trei ani, Prinţesa Elisabeta a Belgiei va fi şcolită de cei mai buni profesori din Marea Britanie, urmând ca-n 2020 să susţină bacalaureatul, alături de alţi 350 de studenţi din peste 90 de ţări. Acest colegiu a fost fondat în 1962, de către Kurt Hahn, şi reprezintă una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Europa. Aici a studiat şi Prinţul Charles, dar şi alte regalităţi precum Regele Willem-Alexander al Olandei şi Prinţesa Raiyah bint Al Hussein a Iordaniei.

UWC Atlantic College, aici va învăţa Prinţesa Elisabeta

Prinţesa Elisabeta este cel mai mare copil al Reginei Mathilde şi-a Regelui Philippe. Potrivit biografiei sale, aceasta vorbeşte fluent franceză şi engleză şi învaţă în prezent limba germană. Prinţesa Elisabeta este ”creativă şi iubeşte să deseneze şi să citească”, cântă la pian şi ia lecţii de balet. Are şi o pasiune pentru sport, iubind să meargă cu bicicleta, să înoate, să schieze ori să joace tenis.

Familia regală belgiană.

Alături de tatăl ei, Regele Philippe al Belgiei

Viitoarea regină mai are alţi trei fraţi, cu care este foarte apropiată: Prinţul Gabriel (14), Prinţul Emmanuel (12) şi Prinţesa Eleonore (9). Familia regală olandeză locuieşte în Palatul Regal Laeken, situat în apropiere de Bruxelles.

2016. Alături de fraţii eiRecente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg