Ea e sora pe care Prințul William nu a avut-o niciodată! Sunt împreună la bine, dar mai ales la greu

31 iulie, 2024

Zara Tindall, fiica Prințesei Regale Anne, e sora pe care Prințul William nu a avut-o niciodată!

Prințul William și Zara Tindall Foto Profimedia (2) jpg

Verii regali Zara Tindall și Prințul William au fost incredibil de apropiați de la o vârstă fragedă, atât de mult încât fiica Prințesei Anne a devenit „sora pe care William nu a avut-o niciodată”, spune autorul regal Ingrid Seward pentru publicația Hello Magazine.

Născuți la 13 luni distanță, cei doi au o legătură strânsă. Zara Tindall, în vârstă de 43 de ani, a ieșit în evidență în ultimele luni, ca o armă secretă a familiei regale britanice în timpul uneia dintre cele mai dificile perioade pe care familia o traversează.

Ea și-a arătat sprijinul față de Prințul William, mai ales atunci când și-a pus mâna pe spatele lui la evenimentul ecvestru din iunie, la Royal Ascot. „Zara este sora pe care William nu a avut-o niciodată”, a declarat autorul regal. „Întotdeauna s-au distrat grozav împreună și întotdeauna s-au susținut reciproc”.

Caldă și afectuoasă, Zara Tindall, care este unul dintre nașii Prințului George, s-a mobilizat pentru a-și arăta sprijinul atât pentru William, a cărui soție Kate Middleton urmează un tratament pentru cancer, cât și pentru tatăl său, Regele Charles, care se recuperează și el de cancer.

În mai, împreună cu Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenie, Zara Tindall și fratele ei, Peter Phillips, l-au ajutat pe Prințul William să organizeze o petrecere în grădină la Palatul Buckingham, după ce acesta i-a contactat pe WhatsApp: „Ei sunt plasați într-un loc unic pentru a înțelege cum funcționează familia regală și instituția, fără a avea ei înșiși titluri. Îl pot sprijini pe William ca verișori pentru că au fost acolo toată viața și înțeleg instituția”.

În ciuda sprijinului pe care îl acordă Regelui Charles și Prințului William, moștenitorul tronului, informațiile potrivit cărora Zara Tindall, o călăreață desăvârșită, ar putea fi chemată să preia atribuții regale sau să primească titlul de prințesă nu se confirmă. „Ea își poate susține familia și poate fi invitată la ocazii de familie și la alte evenimente, dar, de asemenea, poate continua să își trăiască viața și să facă ceea ce dorește”, spunea un prieten al familiei regale. „Cele două lucruri pot coexista. De ce ar vrea ea să schimbe asta?”.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg