Ea este cea mai adorabilă strănepoată a Reginei Elisabeta. Fetița a făcut furori la reuniunea de Paște

11 aprilie, 2023

Duminica trecută, la reuniunea de Paște a familiei regale britanice, admiratorii regali i-au putut admira și pe cei mai mici membri ai casei regale.

Zara Tindall Lena Mia profimedia 0768417672 jpg

Nu doar Prinții de Wales și-au adus copiii la slujba tradițională de Paște, ci și Zara și Mike Tindall, care au sosit la capela de pe domeniul Windsor cu doi dintre cei trei copii ai lor, mai exact adorabilele lor fetițe, Mia și Lena.

Dacă Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, a fost pata de culoare a reuniunii familiale în rochia ei de un fucsia intens, fiica ei cea mică, Lena, a fost cu siguranță, cea mai simpatică dintre prichindei. 

Blondina în vârstă de patru ani a fost îmbrăcată într-o rochiță de primăvară, cu print floral cu nuanțe de roz, astfel încât să se asorteze cu mama ei.

Slujba de Paște a familiei regale a avut loc duminică, la capela Sfântul George de la Castelul Windsor, marcând primul Paște fără Regina Elisabeta a II-a. Momentul a marcat, de asemenea, primul serviciu de Paște la care Prințul și Prințesa de Wales și-au adus toți copiii: pe Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. La eveniment au participat și alți membri ai familiei regale, în frunte cu Regele Charles și Regina Camilla.

Mike Tindall, soțul Zarei și fost jucător de rugbi, a declarat recent că atât fiica lui cea mare, Mia, de opt ani, cât și mijlocia Lena i-au călcat deja pe urme și au început să joace rugbi la echipe de copii.

Suntem siguri că și mezinul familiei Tindall, Lucas Philip, născut în martie 2021, va fi adus pe terenul de rugbi de către tatăl său, după ce va mai crește.

Curios este că acest sport este foarte popular printre copiii regali, iar fetele Tindall nu sunt singurele care-l practică. La începutul acestui an, Kate Middleton a dezvăluit că și fiul ei cel mic, Louis, în vârstă de patru ani, este „înnebunit după rugbi”, iar fiul ei cel mare, Prințul George (9 ani), face și el acest sport la școală.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg