Ea este nepoata rebelei Prințese Margaret: frumoasa și sofisticata Lady Margarita

24 februarie, 2023

Nepoata Prințesei Margaret, Lady Margarita Armstrong-Jones, pare să fi moștenit frumusețea și bunul gust al bunicii sale.

În vârstă de 20 de ani, Lady Margarita este singura fată dintre nepoții regretatei prințese britanice, sora Reginei Elisabeta a II-a.

Lady Margarita profimedia 0722719646 jpg

Mai exact, Lady Margarita este fiica lui David Armstrong-Jones, al doilea Conte de Snowdon, și a fostei lui soții, Serena Armstrong-Jones. În prezent, tânăra este studentă la Universitatea din Oxford Brooks și în timpul ei liber creează bijuterii. Pe lângă toate acestea, Margarita are un cont de Instagram dedicat și pasiunii ei pentru fotografie.

Tânăra de 20 de ani are un frate mai mare, pe Charles Armstrong-Jones, în vârstă de 23 de ani.

Deși este foarte puțin probabil ca Lady Margarita să ajungă vreodată la tronul britanic (este a 25-a pe linia de succesiune la tron), aceasta are o legătură strânsă cu casa regală, fiind fotografiată adesea la evenimentele de familie - de la nașteri, la nunți și înmormântări - cel mai recent fiind fotografiată la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

Din păcate, tânăra nu a ajuns să-și cunoască bunica, Prințesa Margaret decedând cu două luni înainte de a se naște nepoata ei. Cu toate acestea, cei care o cunosc susțin că dar Lady Margarita ar putea fi o mini Margaret în devenire.

Lady Margarita Elizabeth Rose Alleyne Armstrong-Jones s-a născut pe 14 mai 2002, la Spitalul Portland din Londra, și a fost numită după bunica ei paternă și străbunica ei, Regina Mamă Elisabeta: ambele au murit cu puțin timp înainte de nașterea ei, în același an 2002.

La sfârșitul anului trecut, nepoata lui Margaret a făcut valuri la o petrecere glamouroasă organizată de revista britanică Tatler, acolo unde tânăra a avut o ținută ce amintea de cele purtate de faimoasa ei rudă regală: o rochie argintie cu ștrasuri, peste care a purtat o spectaculoasă haină de blană artificială. După cum putem observa, regretata prințesă rebelă are urmași pe măsură, care duc stilul și eleganța la un alt nivel. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Tatler.com



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg