Eclipsată de tot! Cele mai sexy membre ale familiei regale au petrecut cu prințesa însărcinată

23 octombrie, 2024

Sunt frumoase de pică și atunci când apar împreună atrag toate privirile.

Este vorba despre nepoatele Prințesei Diana, Lady Kitty Spencer, de 33 de ani, și gemenele Lady Amelia și Lady Eliza, de 32 de ani, cele mai sexy membre ale familiei regale britanice, fără doar și poate.

Cele trei au fost niște apariții cu totul seducătoare seara trecută, la o cină organizată de compania de produse cosmetice Estée Lauder, la Londra, acolo unde surorile s-au întâlnit și cu Prințesa Beatrice, însărcinată cu al doilea ei copil.

Nepoatele Dianei colaj jpg

Prințesa Beatrice a fost o apariție strălucitoare în rochia ei neagră, midi, cu detalii în formă de funde la nivelul decolteului și o pereche de pantofi cu vârf ascuțit și pietre. 

Chiar și-așa, fiica Prințului Andrew nu s-a putut ridica la nivelul farmecului celor trei fiice ale Contelui Charles Spencer, una mai frumoasă decât alta.

La fel de elegantă ca Beatrice, Lady Kitty, fiica cea mare a contelui, a optat și ea pentru o rochie neagră midi, dar cu un decolteu îndrăzneț. Aceasta a combinat rochia ei sexy cu un colier strălucitor cu diamante și cu o pereche de pantofi la fel ca ai prințesei.

Cea care a ieșit în evidență a fost sora ei mai mică, Lady Eliza: aceasta a optat pentru o rochie roșie strălucitoare, strânsă în talie cu o curea asortată, completată de o pereche de sandale aurii, o ținută extrem de potrivită și pentru o petrecere simandicoasă de Crăciun.

Sora ei geamănă, Lady Amelia, a optat pentru o rochie mini cu buline, cu mâneci transparente bufante, pe care a combinat-o cu o pereche de pantofi cu model foarte sexy.

Interesant este că atât surorile Spencer, cât și Prințesa Beatrice au purtat la această petrecere rochii din colecția Nicky Hilton x Rebecca Vallance, cele două lansându-și tot seara trecută, la Londra, colecția de rochii de Crăciun.

Lady Amelia Spencer, Nicky Hilton Rothschild și Lady Eliza Spencer

La începutul acestei luni, Palatul Buckingham a anunțat că Prințesa Beatrice, de 36 de ani, așteaptă al doilea ei copil cu soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 40 de ani.

Cei doi sunt deja părinții unei fetițe în vârstă de trei ani, Sienna, iar Edoardo mai are un fiu dintr-o relație anterioară, Wolfie, în vârstă de opt ani.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală a Liechtensteinului la sărbătorile Zilei Naționale din Vaduz, Profimedia (2) jpg
Regina Maxima in rochie colorata purtata a treia oara   profimedia 0924718754 jpg
Regina Rania colaj jpg
Mary și Frederik în Germania, Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla în Australia, Profimedia (5) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg