Ed Sheeran a încălcat protocolul regal când l-a întâlnit pe Prințul Charles. Ce a făcut artistul?

Celebrul cântăreț în vârstă de 26 de ani a fost premiat de către moștenitorul tronului britanic, în cadrul unei ceremonii oficiale organizate la Palatul Buckingham, cu o medalie pentru servicii deosebite aduse industriei muzicale și programelor implementate de mai multe organizații de caritate. Din păcate, întâlnirea dintre cei doi n-a decurs ”ca la carte”, căci artistul a încălcat un protocol regal, vechi de sute de ani.

Prea mult entuziasm. A încălcat protocolul regal!

Emoționat și încântat că a devenit Membru al Ordinului Imperiului Britanic (MBE), Ed Sheeran a uitat că trebuie să urmărească un protocol regal atunci când îl întâlnește pe Prințul Charles. Artistul britanic i-a strâns mâna, atunci când Charles i-a întins-o, așa cum se face, dar l-a atins și pe braț, ceea ce ”nu se cuvine”.

Din fericire, Prințul Charles n-a părut deranjat de gestul artistului, fiind destul de încântat de ocazia de a-l cunoaște. ”M-a întrebat dacă încă mai vând multe albume și i-am spus că mâine am concert în New York. A fost surprins să afle că voi zbura imediat după această întâlnire”, a povestit, entuziasmat, Ed Sheeran despre discuția și întâlnirea cu Prințul Charles al Marii Britanii.

„Bunicul meu era un monarhist convins”, a dezvăluit, ulterior, cântărețul pentru BBC. „Avea în casa lui toate acele plachete regale comemorative și alte obiecte de acest fel, iar el a murit cu exact patru ani în urmă. Ceremonia de azi a marcat închiderea completă a unui cerc. Bănuiesc că ar fi fost foarte mândru de mine”, a adăugat cântărețul britanic.

foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA