Efectul Kate Middleton! Ducesa de Cambridge, top fashion influencer

Nu e nicio surpriză pentru nimeni atunci când afirmăm că soția Prințului William a reușit în ultimii ani să treaca de la o studentă obișnuită, care nu punea preț pe haine, la un adevărat fashion icon. Desigur, această reușită a avut de-a face și cu consilierii regali, ”dobândiți” în urma acceptării titlului de ”Ducesă de Cambridge”, însă credem că și simțul ei estetic a ajutat-o să ajungă una dintre cele mai influente femei în domeniul modei.

kate middleton
Una dintre cele mai influente femei in moda

Așadar, un studiu nou, realizat de Rautken marketing, a dezvăluit faptul că Ducesa de Cambridge este cea mai influentă fashionistă din Anglia. Potrivit acestei cercetări, mai mult de 29% din populația feminină a Angliei a declarat că stilul vestimentar al lui Kate le-a influențat propriul stil vestimentar.

Trebuie să recunoaștem că nu ne surprinde această statistică, din moment ce ținutele care se aseamănă cu cele purtate de Kate sunt ”sold out” în doar câteva minute. De altfel, multe site-uri fashion au simțit că pot face profit dacă comercializează ținute care le copiază pe cele purtate de Ducesă.

52135238 British singer Rita Ora is spotted out and about in New York City, New York wearing a red and black dress on July 28, 2016. Rita is currently in NYC filming the new season of 'America's Next Top Model' after she was hired to replace Tyra Banks as the host of the hit US TV show. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Și Rita Ora este văzută drept una dintre fashionistele Angliei

Studiul a mai dezvăluit că și Rita Ora este o personalitate influentă în domeniul fashion, tinerele între 16-24 de ani fiind cele pentru care artista este un fashion icon.

foto: arhivă OK!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA