Ei sunt cei mai cool prinți din lume și sunt burlaci!

Acum că Prințul Harry este logodit cu Meghan Markle, iar din luna mai a anului 2018 va spune ADIO burlăciei, iată că mai sunt și alți copii cu sânge regal foarte cool, bogați și singuri. Odată cu căsătoria Prințului Harry, lista bărbaților nobili rămași necăsătoriți se restrânge, mai ales că anul acesta alti doi prinți și-a pierdut titlul de cuceritori. Este vorba de fiul cel mic al prințului moștenitor al Serbiei – tânărul Filip Karadjordjevic în vârstă de 35 de ani și de Prințul Christian of Hanover care au pășit la altar în costume de miri, alături de partenerele lor. Să vedem, așadar, cine sunt prinții necăsătoriți!

Prințul Hussein bin Abdullah al Iordaniei, fiul Reginei Rania

Cu o mamă atât de cool și de frumoasă ca Regina Rania a Iordaniei, fiul său nu putea fi mai prejos. De altfel, este unul dintre cei mai răvniți bărbați cu sânge albastru. În vârstă de 23 de ani, fiul cel mare al Reginei Rania și al soțului ei, Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei are o mulțime de fani pe Instagram. Mai mult de 1 milioane de oameni îl urmăresc, asta pentru că are pasiuni dintre cele mai moderne – îi place să joace fotbal și să se plimbe cu motocicleta prin deșert.

El va fi moștenitorul tronului, viitor rege, așa că probabil căutarea unei partenere serioase, potrivite pentru statutul de viitoare regină este una mult mai complexă. Până atunci rămâne unul dintre cei mai râvniți burlaci!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA