Ei sunt cei mai populari prinţi europeni

8 octombrie, 2015
william harry si kate tk3s goff 55 derby 040611 10 jpeg

La fel ca oricare altă celebritate, sunt peste tot în paginile publicaţiilor mondene. De fapt, cu asta se ocupă aceşti privilegiaţi ai sorţii: să promoveze în rândul supuşilor monarhiile moderne, pentru a nu pierde simpatia acestora. Dacă, cu ani buni în urmă, presa era pe urmele unui Charles sau ale regretatei Diana, astăzi paparazzi îi căută pe cei din generaţia tânără, fie ei şi din alte regate decât cel al Marii Britanii. Vă propunem să-i trecem în revistă pe cei mai populari reprezentanţi ai caselor regale europene!

Prinţul William şi Kate Middleton

Ei doi trebuie luaţi împreună, deşi chiar şi prezenţa lor individuală la anumite evenimente suscită interes. Dar trebuie să recunoaştem că Will şi Kate şi ai lor adorabili copii, George şi Charlotte, sunt cele mai teribile produse de marketing pentru monarhia britanică.

image image

Prinţul Harry

Roşcatul de 31 de ani are un farmec aparte şi atrage atenţia şi simpatia publicului de fiecare dată când apare în public. Anul acesta, mai mult ca oricând, Harry ne-a cucerit cu dedicaţia lui pentru cauzele umanitare şi nu numai. Ecologist convins şi iubitor de animale, Harry a stat trei luni în sălbăticie, în Africa, pentru a ajuta în lupta împotriva braconajului.

image image

Prinţul Carl Philip şi Sofia

Cel mai frumos cuplu regal suedez vine tare din urmă şi cucereşte noi poziţii din teritoriul de simpatie al mai cunoscuţilor Will şi Kate. El şi-a câştigat pe drept titlul de prinţ playboy, căci tânărul are un sex appeal aparte. Ea este frumoasa din popor, cu un trecut, ce-i drept, mai puţin aşezat decât al lui Kate. Împreună, însă, fac o pereche nu doar frumoasă, ci şi simpatică.

image

Prinţesa Charlene de Monaco

Chiar dacă soţul ei, Albert, nu-i cel mai popular dintre prinţii europeni, frumoasa sud-africană de 37 de ani are din ce în ce mai mulţi fani în întreaga lume. Adrmirată pentru stilul ei ireproşabil, Charlene a cucerit din ce în ce mai multe inimi după ce a dat naştere unei perechi adorabile de gemeni.

image


Recente pe Ok! Magazine

image
disney2 jpg
kate profimedia 0692807835 jpg
Ducesa Catherine jpg
printesa22 jpg
Regina Elisabeta, Charles și Diana jpg
letizia profimedia 0692223665 jpg
asta7 jpg
profimedia 0691364927 jpg
chelsy davy profimedia 0257963874 jpg
megi92 jpg
elisabeta profimedia 0691649232 (1) jpg
leti10 jpg
regina profimedia 0690948732 jpg
Regina Elisabeta jpg
William vizită Glasgow jpg
FotoJetDukes jpg
stephanie2 jpg