Ei sunt cei mai populari prinţi europeni

8 octombrie, 2015
william harry si kate tk3s goff 55 derby 040611 10 jpeg

La fel ca oricare altă celebritate, sunt peste tot în paginile publicaţiilor mondene. De fapt, cu asta se ocupă aceşti privilegiaţi ai sorţii: să promoveze în rândul supuşilor monarhiile moderne, pentru a nu pierde simpatia acestora. Dacă, cu ani buni în urmă, presa era pe urmele unui Charles sau ale regretatei Diana, astăzi paparazzi îi căută pe cei din generaţia tânără, fie ei şi din alte regate decât cel al Marii Britanii. Vă propunem să-i trecem în revistă pe cei mai populari reprezentanţi ai caselor regale europene!

Prinţul William şi Kate Middleton

Ei doi trebuie luaţi împreună, deşi chiar şi prezenţa lor individuală la anumite evenimente suscită interes. Dar trebuie să recunoaştem că Will şi Kate şi ai lor adorabili copii, George şi Charlotte, sunt cele mai teribile produse de marketing pentru monarhia britanică.

image image

Prinţul Harry

Roşcatul de 31 de ani are un farmec aparte şi atrage atenţia şi simpatia publicului de fiecare dată când apare în public. Anul acesta, mai mult ca oricând, Harry ne-a cucerit cu dedicaţia lui pentru cauzele umanitare şi nu numai. Ecologist convins şi iubitor de animale, Harry a stat trei luni în sălbăticie, în Africa, pentru a ajuta în lupta împotriva braconajului.

image image

Prinţul Carl Philip şi Sofia

Cel mai frumos cuplu regal suedez vine tare din urmă şi cucereşte noi poziţii din teritoriul de simpatie al mai cunoscuţilor Will şi Kate. El şi-a câştigat pe drept titlul de prinţ playboy, căci tânărul are un sex appeal aparte. Ea este frumoasa din popor, cu un trecut, ce-i drept, mai puţin aşezat decât al lui Kate. Împreună, însă, fac o pereche nu doar frumoasă, ci şi simpatică.

image

Prinţesa Charlene de Monaco

Chiar dacă soţul ei, Albert, nu-i cel mai popular dintre prinţii europeni, frumoasa sud-africană de 37 de ani are din ce în ce mai mulţi fani în întreaga lume. Adrmirată pentru stilul ei ireproşabil, Charlene a cucerit din ce în ce mai multe inimi după ce a dat naştere unei perechi adorabile de gemeni.

image


Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (1) jpg
Margareta a Danemarcei, Nikolai si fratii, GettyImages 521552898 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Birmingham, Getty (3) jpg
Prințesa Diana, Frances Shand Kydd  sursa   GettyImages jpg
Regele Charles și Camilla FOTO Profimedia (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Charles in Transilvania casa de la Viscri (4) jpg
Printul George are o proprietate in Romania jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
regele charles (1) jpg
George și Charlotte jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Dineul de la Monaco, Prinții de Monaco, Charlene și Albert, Facebook jpg
Zara și Mike Tindall, Getty (1) jpg
Sussex și copiii la Montecito, Profimedia (2) jpg
Cele mai frumoase rochii de mireasă  Grace Kelly jpeg
Kate Middleton GettyImages 1493150601 jpg
Jazmin Grimaldi   profimedia 0780030888 jpg