El este viitorul socru al Prințului Harry! Thomas Markle, vânat de paparazzi!

De când s-a anunțat logodna Prințului Harry cu Meghan Markle, presa internațională a încercat să dea de urma lui Thomas Markle, tatăl actriței americane. Ei bine, după multe încercări, iată că Thomas a fost găsit de fotografii de la DailyMail într-un resort retras din Mexic.

Trăiește modest, departe de lumina reflectoarelor.

Nu mai are liniște de când fiica sa s-a logodit cu Prințul Harry al Marii Britanii! Deși se bucură de fericirea fiicei sale, Thomas se confruntă cu o situație fără precedent: paparazzi îl pândesc la orice cotitură. Dat fiind faptul că bărbatul are o viață mai retrasă și nimeni nu l-a mai văzut în Los Angeles de când fiica sa a început relația cu Harry, paparazzi au încercat să-i dea de urmă și arate lumii întregi cum arată viitorul socru al Prințului Harry.

Are o casă cu ieșire la Oceanul Pacific

Ei bine, zilele trecute, fotografii DailyMail au reușit imposibilul! Thomas Markle a fost găsit în micuța lui casă de pe plajă, închiriată, cu ieșire la Oceanul Pacific. Se pare că bărbatul de 73 de ani s-a mutat în acest resort din Rosarito, Mexic, de când fiica sa a debutat în această relație publică, pentru a se putea bucura de o viață tihnită, departe de agitația hollywoodiană. Potrivit vecinilor lui, intervievați de DailyMail, Thomas nu ascunde că este tatăl lui Meghan, ba se arată mândru că fiica sa se căsătorește cu un prinț, însă își dorește ca traiul lui să se desfășoare ca și până acum, în lipsa reflectoarelor. ”Ați auzit de Meghan Markle? Eu sunt tatăl ei!”, le-ar fi spus Thomas vecinilor din Rosarito.

Conduce un Ford Escape și un Volvo S70

Recent, familia actriței a confirmat prezența lui Thomas Markle la nunta fiicei lui, așa că ne așteptăm ca acesta să joace un rol important în cadrul nunții princiare. Asta deși, contactat de jurnaliștii DailyMail, a refuzat să vorbească despre planurile fiicei sale sau despre căsătoria cu Prințul Harry: ”Din respect pentru familia mea, prefer să nu vorbesc. Pur și simplu, nu am cum s-o fac”.

Își face, singur, cumpărăturile la Walmart

foto: DailyMail

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA