El în costum elegant, iar ea în tricou și cu papuci în picioare! Apariția neașteptată a regilor Spaniei

28 iunie, 2024

Ieri, Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei au avut o întâlnire importantă unde au surprins cu ținutele lor.

Regele Felipe și Regina Letizia Foto Profimedia (6) jpg

Regele Felipe și Regina Letizia au deschis ieri una dintre cele mai puțin văzute încăperi ale Palatului Zarzuela în cadrul întâlnirii lor cu președintele Motion Picture Association (MPA), Charles H. Rivkin. Locul în care a fost primit directorul media și fostul diplomat american este foaierul, o cameră mică situată înaintea sălii de audiențe. Motivul pentru care Regele și Regina au recurs la acest spațiu a fost din motive logistice.

Ieri, 27 iunie, la ora 10:00, Regele Felipe și Regina Letizia s-au întâlnit cu Charles H. Rivkin, care a călătorit în Spania pentru a participa la celebrarea, pentru prima dată în Spania, a ceremoniei de decernare a premiilor MPA.

El a fost însoțit de Estela Artacho García-Moreno, președinte și director general al Federației spaniole a distribuitorilor de film. La întâlnire, Regele Felipe a apărut îmbrăcat într-un costum elegant, în timp ce Regina Letizia a purtat o fustă plisată de vară, cu tricou alb și papuci fără toc în picioare. 

Motivul pentru care întâlnirea a avut loc în încăperea mai puțin știută de la Palatul Zarzuela este că sala de audiențe, unde monarhul primește de obicei personalități, era ocupată cu mese și scaune pentru următorul angajament al Regelui și Reginei: o reuniune a comitetului delegat al Fundației Prințesa de Girona, care a avut loc doar o oră mai târziu, potrivit unor surse din cadrul Casei Regale.

Deși mai puțin cunoscută, această sală a fost deja utilizată pentru alte reuniuni în Zarzuela, la fel ca și alte zone ale Palatului, cum ar fi grădinile. De fapt, sala de audiențe se află la doar câțiva metri de această intrare.

Motion Picture Association este organizația de apărare a industriilor americane de film, video și televiziune, care lucrează în întreaga lume pentru a promova industriile creative, pentru a proteja conținutul membrilor săi pe toate ecranele, pentru a apăra libertățile creative și artistice ale povestitorilor și pentru a sprijini modelele inovatoare de distribuție. Studiourile membre includ Netflix, Paramount Global, Sony Pictures, Universal Studios, The Walt Disney Studios și Warner Bros Discovery.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Peter Philips, Zara Tindall si Meghan Markle   Zara Tindall si Meghan Markle   GettyImages 1241073099 (4) jpg
Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg
Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg