„El n-o să crească așa!” Harry și-a ieșit din fire când Archie a fost pus să imite un gest al Reginei

5 septembrie, 2024

Ducele de Sussex s-a enervat la culme când un amic de familie a sugerat că primul copil al lui Harry trebuie să învețe că se comporte ca un adevărat membru al familiei regale și să copieze gesturile Reginei Elisabeta a II-a.

printul harry archie jpeg

„Modul Reginei de-a face lucrurile”. Asta n-a suportat Prințul Harry atunci când o rudă i-a propus să-l învețe pe Prințul Archie cum să facă cu mâna la oameni, în stilul monarhului britanic. Era un gest aparent nevinovat, însă, pentru fiul cel mic al Regelui Charles, a însemnat mult. De fapt, l-a scos din minți pe prinț.

Cu numai câteva luni înainte ca Harry și Meghan Markle să părăsească familia regală britanică, în 2020, prințul și-a făcut cunoscută dolența – ca fiul său să nu meargă pe urmele suveranului de-atunci, Regina Elisabeta a II-a.

După ce s-au mutat în California, Ducii de Sussex și-au extins familia cu micuța Lilibet și au început să arunce cu noroi în familia lui din Marea Britanie și să precizeze, cu fiecare ocazie avută, că cei doi soți regali își doresc mai mult decât orice altceva să-și crească copiii într-un mod cu totul diferit decât cel practicat în sânul monarhiei britanice.

Decizia de-a se muta din țara natală a lui Harry e posibil să fi apărut cu mult timp înainte, încă de când prințul a purtat o discuție cu amica sa bună, antropologul Jane Goodall, care i-a vizitat pe Harry și pe Meghan la scurt timp după ce Archie venise pe lume, în 2019.

Goodall a fost invitată la Grogmore Cottage, unde l-a cunoscut și pe simpaticul Archie. „Meghan a venit în încăpere, îl ținea în brațe pe nou-născutul Archie și i l-a pus în brațele lui Goodall, care avea atunci 85 de ani”, a precizat autorul regal Robert Lacey în biografia Battle of Brothers.

Harry si Archie

Goodall a povestit în cartea sus amintită incidentul care a urmat. A glumit spunând că micuțul prinț va trebui să fie învățat obiceiurile regale, iar tatăl copilului a avut o reacția deloc plăcută la auzul acestor cuvinte.

„Era foarte mic și foarte somnoros. Cred că eu am fost prima care l-a ținut în brațe în afara membrilor familiei. L-am pus pe Archie să facă cu mânuța ca Regina și am spus: «Cred că va trebui să învețe astfel de gesturi acum!». Iar reacția lui Harry a fost una brutală: «Nu! El n-o să crească așa!».”

Archie, Harry, Meghan, Profimedia jpg

La numai câteva luni după incident, cuplul regal a părăsit țara și familia regală.

foto - Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg