Lecția de stil a femeilor regale. Chiar și drapate în negru, emană eleganță și rafinament

21 septembrie, 2022
Kate Middleton (5) jpg

La înmormântări se reunesc cele mai multe fețe regale. Și chiar dacă codul prevede ținutele negre, femeile regale oferă un adevărat spectacol de stil și eleganță, chiar și monocolor.

Desigur, cel mai recent eveniment este înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, una dintre cele mai iubite suverane ale lumii, o iubitoare a modei, a bunului gust și a culorilor. Maiestatea Sa a făcut o pasiune pentru taioarele colorate, pălăriile șic și accesoriile sofisticate.

De accesorii s-au ajutat și membrele caselor regale pentru a ieși din anonimat la acest eveniment cernit și trist.

Cele mai frumoase și elegante femei regale și-au expus siluetele fine în rochii pe corp, dresuri opace și pălării. De departe, cele mai admirate regale au fost inegalabila Prințesă de Wales, dar și dramatica Ducesă de Sussex. Kate Middleton a purtat o bijuterie statement care a aparținut însăși Reginei Elisabeta, un spectaculos colier de perle. Meghan Markle nu a mizat pe accesorii, ci doar pe o pălărie spectaculoasă, care a scos-o din anonimat cu aerul său dramatic.

Regalele nu au uitat de mănuși și pantofii cu toc. Cele mai admirate femei care au participat la funeraliile britanice sunt: Kate Middleton, Meghan Markle, Camilla Parker Bowles, Sophie Wessex, Prințesa Beatrice, Prințesa Eugenie, Sarah Ferguson, Prințesa Charlene de Monaco, Regina Letizia a Spaniei, Regina Rania a Iordaniei.

Fie că au ales tocă și voal sau pălării cu boruri largi, regalele nu au uitat de acest accesoriu important.

Apariție rară a fost cea a împăratului și împărătesei Japoniei,  Masako și Naruhito, iar venirea Prințului de Monaco alături de Charlene a fost salutată, căci Prințesa se reintegrează ușor în viața socială, după o perioadă nefastă, cu multe încercări pe sănătate. Cu toate acestea, Charlene arată spectaculos.

De remarcat și eleganța micuței Prințese Charlotte, fiica prinților de Wales, care a oferit un spectacol adorabil de candoare, asigurând în felul acesta că stilul regal va rămâne pe mâini bune.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg
Prințesa Beatrice de York și Prințesa Eugenie (sursa FOTO Instagram)