Elegantă și diafană, cu un aer de prințesă, Meghan Markle a avut o apariție ca-n vremurile bune, regale

3 aprilie, 2024

Meghan Markle a spus povești, în timpul unei vizite înduioșătoare la spitalul de copii din LA. După mult timp, Ducesa de Sussex ne-a dat un sentiment familiar, ca-n vremurile bune, ale vizitelor regale.

Meghan Markle sursa  GettyImages jpg

Chiar dacă nu mai au îndatoriri regale, Harry și Meghan își continuă anumite proiecte caritabile.

Meghan Markle sursa  GettyImages jpg

Ducesa de Sussex i-a încântat pe tinerii pacienți, în timp ce li s-a alăturat la ora poveștilor pentru a sprijini o strângere de fonduri anuală.

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, și-a intrat în personaj când le-a citit pe Rosie the Riveter, Pete the Cat și I Saw A Cat copiilor internați la Spitalul de Copii din Los Angeles (CHLA) în timpul unei vizite, joia trecută.

În câteva imagini emoționante, mama a doi copii a fost văzută apropiată și implicată lângă micuții pacienți, în timp ce le punea diverse întrebări legate de culorile și personajele poveștilor, exclamând la un moment dat: „Aceasta a fost o alegere grozavă prieteni”, după ce a citit Pete the Cat.

Ducesa a fost diafană ca o primăvară, îmbrăcată cu o superbă fustă lungă Oscar de la Renta, cu motive florale, și o bluză albă. Meghan a purtat ca de obicei la întâlnirile informale balerini. Ce-i drept, Ducesa de Sussex preferă încălțămintea comodă și chiar îi stă bine cu acest gen de pantofi.

Meghan Markle și-a purtat părul castaniu desfăcut, dar a fost foarte atentă la menținerea unei atmosfere cât mai sterile în spital. Toată lumea a purtat mască facială.

Cu mare drag a pozat cu pacienții și chiar avea un vibe de prințesă. De asemenea, a socializat și cu prietenosul personal din spital.

Instituția din LA se află la distanță foarte mică de reședința sa din Montecito, unde locuiește cu Prințul Harry și cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Meghan Markle a participat la CHLA's Literally Healing, un program de lectură care oferă familiilor CHLA peste 65.000 de cărți anual și oferă o oportunitate unică de a promova alfabetizarea. De asemenea, sprijină și întărește familiile pacienților prin resurse literare terapeutice suplimentare, subliniază HELLO!.

Fondurile strânse vor ajuta la achiziționarea de resurse pentru copiii care au nevoie de îngrijire. De când a fost înființată campania de strângere de fonduri în 2016, s-au adunat peste 10 milioane de dolari pentru CHLA.

Foto: GettyImages & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Carole și Michael Middleton profimedia 0828364335 jpg
Regele Charles, Regina Camilla, Printesa Kate si Printul William la Trooping the Colours  Kensington Royal jpg
Regele Juan Carlos si Regina Sofia  GettyImages 1477196927 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis GettyImages 1253153132 jpg
Cressida Bonas Printul Harry jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Kate Middleton și Prințul George, Foto Getty (2) jpg
meghan markle foto  profimedia jpg
Printesa Madeleine a Suediei si fiicele ei, Printesa Leonore si Printesa Adrienne  Instagram jpg
Kate Middleton Paște profimedia 0768211273 jpg
Regele Charles foto  Shutterstock jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia jpg
Regina Maria și Mignon, fiica ei, viitoarea Regina Maria a Iugoslaviei   Casa Regala jpg
2 lady louise profimedia 0683811029 jpg jpeg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria de Roumanie, la slujba de reinhumare a Principelui Nicolae al Romaniei de la Curtea de Arges  Instagram (16) jpg
Regina Elisabeta și strănepoții ei Instagram
Familia regală spaniolă, Profimedia jpg
FotoJet Sarah, Camilla, Anne jpg