Elegantă și diafană, cu un aer de prințesă, Meghan Markle a avut o apariție ca-n vremurile bune, regale

3 aprilie, 2024

Meghan Markle a spus povești, în timpul unei vizite înduioșătoare la spitalul de copii din LA. După mult timp, Ducesa de Sussex ne-a dat un sentiment familiar, ca-n vremurile bune, ale vizitelor regale.

Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Chiar dacă nu mai au îndatoriri regale, Harry și Meghan își continuă anumite proiecte caritabile.

Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg

Ducesa de Sussex i-a încântat pe tinerii pacienți, în timp ce li s-a alăturat la ora poveștilor pentru a sprijini o strângere de fonduri anuală.

Meghan Markle, în vârstă de 42 de ani, și-a intrat în personaj când le-a citit pe Rosie the Riveter, Pete the Cat și I Saw A Cat copiilor internați la Spitalul de Copii din Los Angeles (CHLA) în timpul unei vizite, joia trecută.

În câteva imagini emoționante, mama a doi copii a fost văzută apropiată și implicată lângă micuții pacienți, în timp ce le punea diverse întrebări legate de culorile și personajele poveștilor, exclamând la un moment dat: „Aceasta a fost o alegere grozavă prieteni”, după ce a citit Pete the Cat.

Ducesa a fost diafană ca o primăvară, îmbrăcată cu o superbă fustă lungă Oscar de la Renta, cu motive florale, și o bluză albă. Meghan a purtat ca de obicei la întâlnirile informale balerini. Ce-i drept, Ducesa de Sussex preferă încălțămintea comodă și chiar îi stă bine cu acest gen de pantofi.

Meghan Markle și-a purtat părul castaniu desfăcut, dar a fost foarte atentă la menținerea unei atmosfere cât mai sterile în spital. Toată lumea a purtat mască facială.

Cu mare drag a pozat cu pacienții și chiar avea un vibe de prințesă. De asemenea, a socializat și cu prietenosul personal din spital.

Instituția din LA se află la distanță foarte mică de reședința sa din Montecito, unde locuiește cu Prințul Harry și cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

Meghan Markle a participat la CHLA's Literally Healing, un program de lectură care oferă familiilor CHLA peste 65.000 de cărți anual și oferă o oportunitate unică de a promova alfabetizarea. De asemenea, sprijină și întărește familiile pacienților prin resurse literare terapeutice suplimentare, subliniază HELLO!.

Fondurile strânse vor ajuta la achiziționarea de resurse pentru copiii care au nevoie de îngrijire. De când a fost înființată campania de strângere de fonduri în 2016, s-au adunat peste 10 milioane de dolari pentru CHLA.

Foto: GettyImages & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg