Elegantă și modernă într-o nouă apariție regală! Și Margaretei a României îi plac trendurile

26 aprilie, 2024

Ne bucurăm s-o descoperim pe șefa Casei Regale române în nuanțe noi, preocupată și de aspecte mai feminine, cum ar fi detaliile ce țin de tendințele din modă.

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la Turnu Severin. FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la Turnu Severin. FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății

Casa Regală română a părut, mult timp, foarte sobră și austeră, axată mai mult pe activitatea și mesajele pe care le transmite și prea puțin pe imaginea afișată. De câțiva ani încoace, însă, observăm o serioasă și constantă preocupare și în ceea ce privește estetica, anume felul în care se prezintă fiecare membru al Familiei Regale, de la Majestatea Sa Margareta și Principele Radu, până la surorile Custodelui Coroanei - Principesa Elena, Principesa Sofia și Principesa Maria.

Dacă un prim aspect constatat a fost cel legat de silueta (și sănătatea!) doamnelor, fiicele Regelui Mihai având parte, pe rând, de o schimbare a regimului alimentar urmată de o vizibilă și binevenită transformare fizică, am aplaudat și schimbarea stilului vestimentar, actualizat cu piese noi, colorate și moderne, unele poate chiar inspirate de la mai tinerele prințese din celelalte familii regale europene domnitoare.

Cea mai notabilă a fost transformarea stilului Majestății Sale Margareta, care a fost și suficient de curajoasă să adopte croieli mai cambrate și nuanțe mai vibrante, alături de accesorii mai vizibile sau opulente.

De pildă, și zilele acestea, când s-a aflat în vizită la comunitățile dunărene din Mehedinți, unde a mers însoțită de Principele Radu (un bărbat elegant și pedant, ale cărui costume sunt mereu perfect croite și realizate pe comandă de designer-ul de costume bărbătești Alexandru Ciucu, numit de ani buni Furnizor Regal), Margareta a României a impresionat cu outfitul său vesel și modern. Ajunsă la Turnu Severin, Majestatea Sa a optat pentru un mix din pantalon negru, bluză marinier (în dungi) și sacou lung roșu, accesorizat cu celebra sa broșă cu margaretă. Un look primăvăratic, ușor parizian, care-o prinde foarte bine pe fiica cea mare a Regelui Mihai.

Într-o altă ipostază, am văzut-o pe Margareta a României adoptând un look relaxat, înfrumusețat cu un colier cu zale mari - un alt accent modern care a dat un anume farmec unei ținute destul de casual.

Cert e că ținutele sale sunt tot mai inspirate și e clar că și domniei sale îi plac trendurile, fiind interesată să țină pasul cu schimbările și la nivel estetic.

FOTO: Daniel Angelescu/Casa Majestății Sale



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg