Eleganță suedeză! Prințesa moștenitoare Victoria a arătat perfect într-o rochie bleumarin, cu buline albe

31 mai, 2024

Prințesa Victoria a Suediei a impresionat cu aerului ei elegant, joi, la Göteborg, unde a participat la festivitățile dedicate Zilei Veteranilor.

Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (3) jpg

Prințesa Victoria a Suediei, în vârstă de 46 de ani, a purtat culorile nautice în timp ce a vizitat portul Tångudden pentru a-i onora pe cei care au servit în cadrul forțelor armate suedeze și pentru a-și aminti de cei care au murit în timp ce își serveau țara.

Victoria, mamă a doi copii, a fost îmbrăcată într-o rochie cu mânecă lungă, de culoare marină, cu buline albe la sosirea în al doilea oraș ca mărime din Suedia. Strânsă în talie cu o curea albă subțire, rochia a fost asortată cu un sacou alb, fără guler. Prințesa Victoria și-a completat look-ul elegant cu o pereche de pantofi cu toc înalt, de culoare bleumarin, și o geantă închisă la culoare.

La întreaga ținută, ea a asortat cercei cu perle, iar părul șaten l-a avut prins la spate într-un șic. Ca de fiecare dată, machiajul prințesei a fost destul de simplu, cu puțin rimel. Și-a afișat însă zâmbetul larg când s-a pozat cu membri ai forțelor armate suedeze, în special ai Marinei Regale a țării. La un moment dat, ea s-a urcat la bordul unui vas mare, ținându-se de balustradă pentru a nu aluneca.

Prințesa Victoria e moștenitoarea tronului Suediei

Prințesa Victoria este prima în linia de succesiune la tronul Suediei, din 2010. Prințesa moștenitoare e căsătorită cu Prințul Daniel și împreună au doi copii, pe Prințesa Estelle și pe Prințul Oscar. În 2022, cei doi au fost în centrul atenției, când s-a zvonit că sunt la un pas de divorț.

Pentru a-și proteja familia, Victoria și Daniel au negat totul printr-o declarație comună în februarie 2022. Casa Regală suedeză a remis un comunicat cu privire la posibila despărţire a moştenitoarei coroanei suedeze de soţul ei. Prinţesa Moştenitoare Victoria a Suediei şi consortul său, Daniel, au surprins pe toată lumea cu publicarea unui comunicat de presă în care vorbesc despre divorţ.

„Ne-a ajuns la cunoştinţă că există un zvon negativ extins cu privire la relaţia noastră privată. Se răspândesc acuzaţii despre trădarea în relaţie şi un divorţ iminent”, s-a arătat atunci într-o postare a Curţii Regale suedeze pe Instagram, semnată de Victoria şi Daniel.

"În mod normal, nu comentăm zvonuri şi speculații. Dar, pentru a ne proteja familia, vrem să lămurim, odată pentru totdeauna, că zvonurile care se răspândesc acum sunt complet nefondate", au spus cei doi în premieră, infirmând zvonurile despre un posibil divorţ.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg