Emma Tallulah, nepoata Regelui Harald, a participat în Spania la un concurs de călărie

1 martie, 2024

Fiica fostei Prințese Marta Luisa a Norvegiei, rămasă fără titlu, a fost senzația unei competiții cabaline de la Cadiz.

Emma Tallulah Behn a moștenit pasiunea pentru cai de la mama sa, Marta Luisa a Norvegiei, Profimedia
Emma Tallulah Behn a moștenit pasiunea pentru cai de la mama sa, Marta Luisa a Norvegiei, Profimedia

Emma Tallulah Behn, nepoata Regelui Harald și fiica cea mică a controversatei Marta Luisa a Norvegiei, a călătorit în Spania pentru a participa la Sunshine Tour. Acesta este un circuit ecvestru de sărituri, cu peste 60.000 de spectatori, din orașul Vejer de la Frontera (Cadiz). Un eveniment la care a participat aproape în fiecare an și, în unele ocazii, chiar împreună cu mama sa!

S-a întâmplat în 2022, când fiica cea mare a Regelui Norvegiei a călătorit în Andaluzia pentru a urmări în direct cum concura fiica sa. „Ne-am bucurat foarte mult să fim aici, alături de miile de cai uimitori care concurează în 19 arene diferite", a scris ea la vremea respectivă.

Un hobby care i-a fost transmis, evident, de mama ei, Marta Luisa a Norvegiei, care călărește de mică și a concurat în diferite curse de trot. Din acest motiv, ele profită de fiecare ocazie pentru a se bucura împreună de astfel de competiții.

De data aceasta, Emma Tallulah a a călătorit cu cei trei cai ai săi, Perla, Fetoucha și Power Girl. Nepoata Regelui Harald al Norvegiei concurează la sărituri de 130 cm, unde a purtat diferite modele de Tommy Hilfiger, marcă cu care colaborează de obicei pe rețelele sale de socializare. În ultima sa postare, tatăl ei vitreg, șamanul Durek Verrett, a fost cel care i-a scris: "Uimitor, dragostea mea".

Cu toate acestea, legătura Emmei cu Cadizul se face prin intermediul tatălui ei, regretatul scriitor Ari Behn. Acesta a fost un prieten apropiat al lui Alfonso López de Carrizosa, un om de afaceri care locuia în Jerez de la Frontera, pe care l-a invitat la proprietatea sa în mai multe rânduri. "Am avut o cursă de iepuri, am organizat o montería, am vânat potârnichi.... I-a plăcut atât de mult, încât s-a întors", a povestit ea pentru "Vanity Fair".

Fiica cea mică din căsătoria Martei Luisa cu Ari Behn are 15 ani și prin intermediul rețelelor sale de socializare împărtășește cu cei peste 10.000 de urmăritori toate informațiile despre cariera sa sportivă în echitație. Emma Tallulah, la fel ca cele două surori mai mari ale sale, nu are un titlu regal.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg