Emma Tallulah, nepoata Regelui Harald, a participat în Spania la un concurs de călărie

1 martie, 2024

Fiica fostei Prințese Marta Luisa a Norvegiei, rămasă fără titlu, a fost senzația unei competiții cabaline de la Cadiz.

Emma Tallulah Behn a moștenit pasiunea pentru cai de la mama sa, Marta Luisa a Norvegiei, Profimedia
Emma Tallulah Behn a moștenit pasiunea pentru cai de la mama sa, Marta Luisa a Norvegiei, Profimedia

Emma Tallulah Behn, nepoata Regelui Harald și fiica cea mică a controversatei Marta Luisa a Norvegiei, a călătorit în Spania pentru a participa la Sunshine Tour. Acesta este un circuit ecvestru de sărituri, cu peste 60.000 de spectatori, din orașul Vejer de la Frontera (Cadiz). Un eveniment la care a participat aproape în fiecare an și, în unele ocazii, chiar împreună cu mama sa!

S-a întâmplat în 2022, când fiica cea mare a Regelui Norvegiei a călătorit în Andaluzia pentru a urmări în direct cum concura fiica sa. „Ne-am bucurat foarte mult să fim aici, alături de miile de cai uimitori care concurează în 19 arene diferite", a scris ea la vremea respectivă.

Un hobby care i-a fost transmis, evident, de mama ei, Marta Luisa a Norvegiei, care călărește de mică și a concurat în diferite curse de trot. Din acest motiv, ele profită de fiecare ocazie pentru a se bucura împreună de astfel de competiții.

De data aceasta, Emma Tallulah a a călătorit cu cei trei cai ai săi, Perla, Fetoucha și Power Girl. Nepoata Regelui Harald al Norvegiei concurează la sărituri de 130 cm, unde a purtat diferite modele de Tommy Hilfiger, marcă cu care colaborează de obicei pe rețelele sale de socializare. În ultima sa postare, tatăl ei vitreg, șamanul Durek Verrett, a fost cel care i-a scris: "Uimitor, dragostea mea".

Cu toate acestea, legătura Emmei cu Cadizul se face prin intermediul tatălui ei, regretatul scriitor Ari Behn. Acesta a fost un prieten apropiat al lui Alfonso López de Carrizosa, un om de afaceri care locuia în Jerez de la Frontera, pe care l-a invitat la proprietatea sa în mai multe rânduri. "Am avut o cursă de iepuri, am organizat o montería, am vânat potârnichi.... I-a plăcut atât de mult, încât s-a întors", a povestit ea pentru "Vanity Fair".

Fiica cea mică din căsătoria Martei Luisa cu Ari Behn are 15 ani și prin intermediul rețelelor sale de socializare împărtășește cu cei peste 10.000 de urmăritori toate informațiile despre cariera sa sportivă în echitație. Emma Tallulah, la fel ca cele două surori mai mari ale sale, nu are un titlu regal.

FOTO: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg