Emoții pentru Prințesa Leonor! La 18 ani, viitoarea regină a Spaniei e răsplătită pentru munca de cadet

22 mai, 2024

Ieri, 21 mai, a fost o zi mare pentru Prințesa Leonor, fata cea mare a Regelui Felipe al Spaniei! Tânăra a primit Medalia Cortes de Aragón, titlul de Fiică Adoptivă a orașului Zaragoza și Medalia de Aragon.

Prințesa Leonor a Spaniei jpg

Prințesa Leonor a fost decorată cu Medalia de Aragon și Medalia Cortes de Aragon și a primit titlul de Fiică adoptivă a orașului Zaragoza, în trei acte de o importanță deosebită pentru regiune.

Moștenitoarea tronului Spaniei calcă astfel pe urmele tatălui său, Regelui Felipe, care a primit și el aceste trei distincții în 1986, în calitate de cavaler cadet la Academia Militară Generală din Zaragoza.

Prințesa de Asturia a fost strâns legată de această regiune autonomă pe tot parcursul acestui an, după ce a intrat la Academia Militară Generală din Zaragoza pentru a-și începe pregătirea militară în cadrul armatei spaniole. 

Cum a apărut Prințesa Leonor a Spaniei la eveniment

Fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia a participat singură la eveniment, acesta fiind cel de-al patrulea angajament la care nu e însoțită de părinții ei. Acesta este, de asemenea, cel mai solemn act dintre toate cele pe care le-a înfruntat până acum. 

Prințesa Leonor, purtând uniforma de cadet în anul al doilea la Academia Militară Generală din Zaragoza, cu pantaloni și sacou kaki, cămașă albă, și cravată neagră, a sosit la palat cu zâmbetul pe buze. Pe cap a avut o beretă roșie, parte din uniformă.

Ea a salutat autoritățile prezente: Jorge Azcón, președintele Aragonului, Natalia Chueca, primarul orașului Zaragoza, Marta Fernández, președinta Parlamentului din Aragon, Fernando Beltrán, delegatul Guvernului în Aragon, Margarita Robles, ministrul Apărării și Concepción Gimeno, ministrul Justiției din Aragon.

În vârstă de 18 ani, Prințesa Leonor a Spaniei a primit distincțiile în semn de "afecțiune și recunoaștere" a poporului din Zaragoza și ca o "amintire veșnică a unei perioade importante" din viața moștenitoarei tronului în comunitate.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg