Emoții pentru Prințesa Leonor! La 18 ani, viitoarea regină a Spaniei e răsplătită pentru munca de cadet

22 mai, 2024

Ieri, 21 mai, a fost o zi mare pentru Prințesa Leonor, fata cea mare a Regelui Felipe al Spaniei! Tânăra a primit Medalia Cortes de Aragón, titlul de Fiică Adoptivă a orașului Zaragoza și Medalia de Aragon.

Prințesa Leonor a Spaniei jpg

Prințesa Leonor a fost decorată cu Medalia de Aragon și Medalia Cortes de Aragon și a primit titlul de Fiică adoptivă a orașului Zaragoza, în trei acte de o importanță deosebită pentru regiune.

Moștenitoarea tronului Spaniei calcă astfel pe urmele tatălui său, Regelui Felipe, care a primit și el aceste trei distincții în 1986, în calitate de cavaler cadet la Academia Militară Generală din Zaragoza.

Prințesa de Asturia a fost strâns legată de această regiune autonomă pe tot parcursul acestui an, după ce a intrat la Academia Militară Generală din Zaragoza pentru a-și începe pregătirea militară în cadrul armatei spaniole. 

Cum a apărut Prințesa Leonor a Spaniei la eveniment

Fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia a participat singură la eveniment, acesta fiind cel de-al patrulea angajament la care nu e însoțită de părinții ei. Acesta este, de asemenea, cel mai solemn act dintre toate cele pe care le-a înfruntat până acum. 

Prințesa Leonor, purtând uniforma de cadet în anul al doilea la Academia Militară Generală din Zaragoza, cu pantaloni și sacou kaki, cămașă albă, și cravată neagră, a sosit la palat cu zâmbetul pe buze. Pe cap a avut o beretă roșie, parte din uniformă.

Ea a salutat autoritățile prezente: Jorge Azcón, președintele Aragonului, Natalia Chueca, primarul orașului Zaragoza, Marta Fernández, președinta Parlamentului din Aragon, Fernando Beltrán, delegatul Guvernului în Aragon, Margarita Robles, ministrul Apărării și Concepción Gimeno, ministrul Justiției din Aragon.

În vârstă de 18 ani, Prințesa Leonor a Spaniei a primit distincțiile în semn de "afecțiune și recunoaștere" a poporului din Zaragoza și ca o "amintire veșnică a unei perioade importante" din viața moștenitoarei tronului în comunitate.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (3) jpg
FotoJet Wales jpg
Prințul William, Kate Middleton și copiii  foto   Profimedia jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Kate Middleton, Prințul George, Prințesa Charlotte, Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
Charles la Trooping the colour 2024, Profimedia (2) jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (7) jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Prințesa Diana la Trooping the Colour 1981 profimedia 0695599602 jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (2) jpg