Emoțiile trăite de Regina Letizia la Jocurile Paralimpice de la Paris! E trup și suflet lângă sportivi

2 septembrie, 2024

În această perioadă, Regina Letizia a Spaniei se află la Paris, acolo unde îi încurajează pe sportivii țării sale care participă la Jocurile Paralimpice!

Regina Letizia la Jocurile Paralimpice Foto Profimedia (1) jpg

Sportiva Teresa Perales a Spaniei a bifat un mare succes. Înotătoarea din Aragon, în vârstă de 48 de ani, a câștigat cea de-a 28-a medalie olimpică, egalând astfel palmaresul lui Michael Phelps. Un bronz la categoria 50 m spate pe care l-a sărbătorit ca pe o medalie de aur.

„Are gustul unui record mondial pentru mine. Are multă istorie în spate și mult efort. E pentru toți oamenii care nu au reușit și pentru aceia dintre noi care continuă să spere până la sfârșit”, a transmis sportiva, care a fost susținută chiar de Regina Letizia. 

Printre sutele de fani care s-au adunat pe stadionul La Defense Arena din Paris s-a remarcat prezența Peginei Letizia, care se află în capitala Franței de vinerea trecută pentru a susține delegația spaniolă. Din tribune, regina, îmbrăcată într-un tricou polo alb, blugi și adidași comozi, și-a arătat euforia ridicând brațele, bătând din palme și sărind de bucurie.

Odată competiția încheiată, Regina Letizia a avut ocazia să o salute pe Teresa Perales și să o felicite personal pentru această etapă profesională. „Epopee, Teresa Perales. O medalie de bronz care se adaugă la excelentul tău record de 28 de medalii la Jocuri, egalându-l pe Phelps. Reinventarea și persistența, mai ales după Tokyo 2020, ți-au ghidat calea și puterea unui vis. Ești o legendă a sportului spaniol”, a scris într-o postare pe rețelele de socializare familia regală a Spaniei.

Trebuie remarcat faptul că aceasta nu este prima dată când Teresa și Regina Letizia se întâlnesc, deoarece înotătoarea a fost primită în numeroase ocazii la Palatul regal. În plus, în 2021, ea a primit Premiul Prințesei de Asturia pentru Sport, fiind primul sportiv paraolimpic care l-a primit. „Cine ar fi crezut că scaunul meu mă va duce atât de departe? Cine mi-ar fi spus cât de mult se va schimba în bine societatea, în cazul handicapului.

Vreau să profit de acest moment pentru a le spune copiilor că nu trebuie să așteptăm ca cineva să ne spună ce să facem. Trebuie să ne gândim la asta, să visăm la asta și să o facem, sau cel puțin să încercăm să o facem. Pe parcurs, să ne înconjurăm de prieteni, de oameni care ne vor spune mereu că sunt aici să te ajut”. 

Regina Letizia s-a întâlnit și cu María Delgado, medaliată cu bronz la 200 m spate S12; și cu Iñigo Llopis, campion paralimpic la 100 m spate S8. A fost cu siguranță o zi plină de emoții pentru Regina Letizia!

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg
FotoJet William și mătușa jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (6) jpg
Prințul Willia Foto Profimedia jpg
Prințesa Diana  foto   Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg