Energicul Prinț Harry! La doar câteva ore după întrevederea din Anglia cu regele, apare pe scenă în Vegas

9 februarie, 2024

Ducele de Sussex nu contenește să ne uimească! Prințul Harry pare că le poate face pe toate și poate fi peste tot. Neobosit, mezinul regal a câștigat mult la capitolul popularitate după cel mai recent episod regal!

Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg

Perspectiva oamenilor începe să se schimbe, odată cu evidenta îngrijorare a Prințului Harry pentru sănătatea tatălui său. Viteza cu care s-a îmbarcat înspre Londra denotă cât este de atașat de familia sa, de fapt. Dincolo de reproșurile pe care le-a făcut constant, Harry dovedește încă o dată că este un bărbat pe care te poți baza.

Din păcate, toată familia regală l-a făcut să se simtă nedorit. Nimeni nu l-a invitat să rămână. A venit ca un musafir și a plecat după o întrevedere cu părintele său, care n-a durat nici măcar o oră.

Fratele său nici măcar nu a schițat vreun gest că l-ar aprecia în preajma sa, deși cu siguranță Ducele de Sussex și-a fi vizitat cumnata bolnavă, dacă ar fi fost lăsat.

Ei bine, nu contează, căci Harry este campion să facă naveta SUA-Marea Britanie. Și nici nu-l obosește drumul, căci de îndată ce a revenit pe continentul american, a și fost văzut la un eveniment din Las Vegas!

Prințul Harry la Las Vegas, Profimedia (1) jpg

Prințul Harry și-a făcut apariția surpriză la Las Vegas pentru a prezenta un premiu la NFL Honors 2024, joi seară, la doar câteva zile după ce tatăl său, regele Charles, a dezvăluit că suferă de cancer, un diagnostic care a chinuit mulți membri ai familiei regale.

Ducele de Sussex a apărut la eveniment pentru a-i oferi apărătorului lui Pittsburgh Steelers Cam Heyward premiul Walter Payton pentru Omul Anului.

Prezența Prințului Harry la ceremonie vine imediat după ce a întreprins o călătorie fulger în Marea Britanie. Miercuri, el a aterizat la Londra, după ce fusese văzut anterior în aeroportul din Los Angeles. Mezinul Regelui Charles și-a vizitat părintele bolnav la casa sa din Londra, Clarence House. Maiestatea Sa l-a așteptat anume pe fiul rătăcitor, au vorbit cca 45 de minute, după care monarhul s-a îndreptat cu limuzina înspre locația unde îl aștepta elicopterul, ca să-l ducă la Sandrigham, reședința regală unde a început deja tratamentul anticanceros.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Harry Dusseldorf (1) jpg
FotoJetWilliam și Sophie jpg
FotoJetMeghan jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0849510390 jpg
Ellen Lascelles, verisoara lui Charles prima mireasa gay din Familia Regala   Casa Regala, captura Daily Mail jpg
Kate și William, Earthshot, Getty (3) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
regina camilla printul harry jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein ai Iordaniei, Profimedia (4) jpg
kate Middleton  GettyImages jpg
Prințul William și Emilia Clarke (1) jpg
Camilla si Charles cu Regele Constantin al Greciei   profimedia 0226865320 jpg
Prințesa Eugenie mireasă, Profimedia jpg
Printesa Victoria a Suediei in California   Profimedia, Getty Images, Clement Morin Casa Regala jpg
Alina și Nicolae al României foto Facebook 2 jpg
printul harry profimedia jpg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg