Escapada Regelui Felipe al Spaniei cu Letizia la ceas de seară, prin Madrid! S-au plimbat ca doi turiști

26 martie, 2024

Regele Felipe al Spaniei și Regina Letizia se bucură de săptămâna lor liberă înainte de Paștele Catolic, care e sărbătorit pe 31 martie. Ei au fost surprinși la ceas de seară prin Madrid, s-au oprit chiar și la o librărie.

Regele Felipe și Letizia foto profimedia 0835790660 jpg

Sâmbătă, Regele Felipe și Regina Letizia au profitat de ziua lor liberă și s-au plimbat prin centrul Madridului. Îmbrăcați lejer, monarhii s-au pierdut printre trecători și turiști, însă fanii regali nu i-au ratat și i-au surprins în zona centrală Tirso de Molina, scrie publicația spaniolă Hola.

Aceștia se îndreptau spre cinematograful Doré. Este bine cunoscut faptul că Regina Letizia este o iubitoare de film și, ori de câte ori pot, alături de soțul ei profită de escapadele lor pentru a vedea un film nou la cinema. 

Cuplul și-a început astfel vacanța de Paște, în timpul căreia se știe deja că nu vor avea niciun eveniment oficial, astfel încât să poată petrece timp cu cele două fiice ale lor. Atât Leonor, care face pregătire militară la Academia Generală a Armatei din Zaragoza, cât și Sofia, care e studentă la UWC Atlantic College din Țara Galilor, se vor întoarce acasă pentru câteva zile și vor putea să se odihnească și să-și facă planuri în familie.

Felipe și Letizia: doi turiști entuziasmați în Madrid

Chiar dacă au purtat haine normale, Regele Felipe și Regina Letizia au fost recunoscuți de câțiva trecători în timpul escapadei lor de sâmbătă. Utilizatorul X (fostul Twitter) @rosebudshears a postat următorul mesaj: „Te duci la Doré și îi găsești pe Felipe și Letizia ca un cuplu normal care se plimbă prin Madrid".

După ce au mers la cinema, ei au vizitat și librăria Doré, unde regele și regina au aruncat o privire, însă fără să cumpere nimic. Pentru publicațiile spaniole reprezentații librăriei au confirmat că Regele Felipe și Regina Letizia le-au călcat pragul sâmbătă, în jurul orei opt și jumătate seara. De asemenea, ei au recunoscut că un membru al serviciului de securitate al monarhilor a rămas la ușă.

Foto: X, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg